profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ožjē stūrmanis: Pirms Austrālijas WRC rallija mums bija divi solījumi

Go4speed 06.12.2018 - 23:57 Ožjē stūrmanis: Pirms Austrālijas WRC rallija mums bija divi solījumi
Sebastjans Ožjē, Malkolms Vilsons un Džuljans Ingrasija. Foto: M-Sport

Savu pēdējo ralliju M-Sport komandas sastāvā aizvadījis Sebastjans Ožjē, kurš kopā ar stūrmani Džuljanu Ingrasiju Austrālijas WRC posmā kļuva par seškārtējiem WRC čempioniem.

Atgādināsim, ka pirms pēdējā posma uz titulu pretendēja trīs piloti, taču beigās veiksmīgākais izrādījās tieši Ožjē. Sebastjana stūrmanis atklāj, ka pirms noslēdzošā posma viņiem bija divi solījumi.

''Grūti izvēlēties, kurš no tituliem labākais. Tas tāpat kā ar saviem bērniem - jūs nevarat izvēlēties vienu, kurš labāks. Mums šajos divos gados kopā ar M-Sport bija skaists ceļojums un piedzīvojums. Austrālijas WRC rallijs bija kā visa sezona kopumā - ar kāpumiem un kritumiem. Kad atbraucām uz šo ralliju, mums bija divi solījumi. Ožjē M-Sport bosam Malkolmam Vilsonam pateica, ka uzvarēsim un pametīsim komandu ar prieku, laimi, un otrs solījums bija, ka Nr.1 uz auto sāniem būs ''Citroen'' mašīnai,'' stāsta Džuljans Ingrasija.

Kopumā ekipāža šogad aizvadīja stabilu sezonu, izstājoties vien Portugāles WRC rallijā. Jautājot par lielo atbildību, lasot stenogrammu, Ingrasija piebilda, ka "Sebs zina, par ko es runāju. Stūrmaņa darbs ir savāds. Tu zini, ka tavā pārziņā ir daudz dažādu pienākumu. Un tieši tu būsi atbildīgs, ja pieļausi mazāko kļūdu. Jā, man nav stūre, bet man ir adrenalīns, un tu gribi nodot informāciju, it īapši gadījumos, kad jābrauc uz 160 km/h starp kokiem pēc kā seko lēns līkums."
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png