profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

N.Grjazinam pirms Zviedrijas WRC rallija paredzēta apjomīga testu programma

Mārtiņš Jankovskis 06.12.2018 - 19:49 N.Grjazinam pirms Zviedrijas WRC rallija paredzēta apjomīga testu programma
Foto: Jānis Asaris

Pēc sezonas noslēdzošā ''Rallye du Var'', kurā Nikolajs Grjazins izcīnīja ceturto vietu, sportists atzina, ka šis bija viņa sezonas noslēdzošais posms.

''Tagad lēnām sāksim gatavoties 2019.gada sezonai. Mums ir paredzēta apjomīga testu sesija, kā arī plānojam piedalīties vairākos rallijos Skandināvijā un, iespējams, Baltijā. Tas viss būs pakārtots Zviedrijas WRC rallijam,” nesen savā Facebook lapā teica Nikolajs Grjazins.

Sarunā ar portālu Go4speed Grjazins apstiprināja, ka viņa plānos pirms Zviedrijas WRC rallija ir piedalīties Norvēģijas ''Sigdalsrally'' un ''KNA Rally Finnskog'' rallijos, kā arī, iespējams, rallijā Sarma. Jāatzīmē, ka arī šogad sportists savu rallija sezonu sāka ar šiem pašiem rallijiem, kur divos no tiem tika izcīnītas uzvaras, bet vienā, būdams starp līderiem, nācās izstāties.


Foto: Norsk Motorsport Supporter Team

Sportists piebilda, ka jauno sezonu viņš sāks ar tām pašām mašīnām, kas viņa īpašumā bija šogad.

Uz jautājumu, vai Grjazina plānos ietilpst starti vairākos WRC2 posmos, krievu sportists atzina, ka ''Plānojam braukt visos Eiropas WRC posmos, bet varbūt kādu nāksies izlaist.''

Atgādināsim, ka par uzvaru FIA ERC Junioru U28 ieskaitē Grjazinam pienācās izvēle starp divām balvām, kur sportists izvēlējās nākamsezon nobraukt divus posmus ERČ.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png