profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Mads Ostbergs neatrod sev vietu nevienā no WRC komandām

Go4speed 01.12.2018 - 15:55 Mads Ostbergs neatrod sev vietu nevienā no WRC komandām
Mads Ostbergs

Pēc tam, kad kļuva zināms, ka ''Citroen Racing'' komandu nākamajā sezonā neatbalstīs viens no tās galvenajiem sponsoriem Abū Dabī, kas nozīmē to, ka ''Citroen Racing'' startēs ar divām mašīnām, norvēģis Mads Ostbergs paziņoja, ka nākamajā sezonā viņam nav vieta nevienā no WRC komandām.

Atgādināsim, ka pagājušajā sezonā Ostbergs neaizvadīja pilnu sezonu ''Citroen Racing'' komandā. Pavisam kopā norvēģis piedalījās astoņos WRC posmos, kur labākie rezultāti tika sasniegti Somijā (2.vieta) un Austrālijā (3.vieta).


Mads Ostbergs

Taču, neskatoties uz to, šobrīd norvēģim nav programmas uz nākamo sezonu. ''Man žēl jums to teikt, bet man uz nākamo sezonu nav līgums par startēšanu WRC. Kā jūs jau zināt, tad ''Citroen'' nākamsezon startēs ar divām mašīnām. Nebraucot ar trim auto, mana pēdējā cerība izgaisa. Esmu vīlies šobrīd. Paldies visiem ''Citroen Racing'' komandas cilvēkiem par 2018.gada sezonu, kas sākās ar vienu ralliju, bet beidzās ar astoņiem. Bija lieliski, līdz tas viss beidzās,'' stāsta Mads Ostbergs.

''Tagad laiks ir piesprādzēties un cīnīties, lai atgrieztos. Esmu to darījis jau iepriekš, un varu to izdarīt arī šoreiz. Esmu atvērts dažādām iespējām, bet WRC, protams, ir tas, kas pieder manai sirdij. Tagad jāatgriežas pie ''zīmēšanas dēļa'', lai atrastu veidu, kā atgrieztos WRC. Neesmu beidzis karjeru, kā rallija braucējs. Patiesībā jūtu, ka nekad neesmu bijis labāks, kāds esmu šobrīd. Tātad, ja jums ir mašīna un komanda, meklējiet mani. Ir kādi piedāvājumi?''
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png