profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Abū Dabī pārtrauc sadarbību ar 'Citroen Racing' komandu

Go4speed 01.12.2018 - 14:06 Abū Dabī pārtrauc sadarbību ar 'Citroen Racing' komandu
Mads Ostbergs

Kā ziņo franču portāls L'Equipe, tad ''Citroen Racing'' komandu nākamajā sezonā neatbalstīs tās galvenais sponsors Abū Dabī. Sezonas noslēdzošajā F1 posmā, kas notika Abū Dabī, savā starpā tikās abas puses, lai pārrunātu turpmāko sadarbību.

Lai arī oficiāls paziņojums no Abū Dabī puses nav izskanējis, var secināt, ka šobrīd vienošanās par turpmāko sadarbību nav panākta, jo pirmajos testos ar ''Citroen C3 WRC'' Esapekas Lapi un Sebastjana Ožjē mašīnai tika aizlīmēti Abū Dabī uzraksti. Vēlāk arī ''Citroen Racing'' vadītājs atzina, ka šobrīd sadarbība ir pārtraukta.


Ožjē testos bez Abū Dabī uzrakstiem uz auto sāniem

''Abū Dabī pārstāvji nolēma paņemt pauzi, lai izvērtētu savu dalību mūsu programmā. Ja nekas nemainīsies, mēs būsim spiesti turpināt braukt ar divām mašīnām,'' portālā L'Equipe saka ''Citroen Racing'' vadītājs Pjērs Budars.

Paredzams, ka Abū Dabī vietā kā galvenais atbalstītājs būs Red Bull, kurš pēc 2012.gada pameta komandu, nespējot vienoties ar Abū Dabī.

Lai arī sākotnēji ''Citroen Racing'' atzina, ka darīs visu, lai 2019.gada sezonā varētu startēt ar trim auto (to dalītu vairāki piloti, iespējams, arī Lēbs), šobrīd, visticamāk, ''Citroen'' brauks ar divām mašīnām.


Foto: Rafal Roguski

''Ļoti žēl, ka tā ir noticis. Situācija nav vienkārša. Kas attiecas uz Peugeot un rallijkrosu, tad šobrīd meklējam risinājumu, kas atļautu mums izmantot ''Peugeot 208 RX'' Pasaules RX čempionātā, bet jau ar mūsu komandu. Taču izdarīt to būs ļoti grūti,'' saka Sebastjans Lēbs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png