profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Hyundai' komandas pilno sastāvu paziņos decembra pirmajā nedēļā

Go4speed 24.11.2018 - 13:53 'Hyundai' komandas pilno sastāvu paziņos decembra pirmajā nedēļā
Foto: Hyundai Motorsport

Jaunzēlandes rallija braucējs Heidons Padons gandrīz savā mājas rallijā Austrālijā izcīnīja otro vietu, kas bija viņa labākais rezultāts šajā sezonā. Taču sportists joprojām ir neziņā par savu nākotni, jo sportistam nav noslēgts līgums uz nākamo sezonu.

Lai arī sportists vēlas pēc iespējas ātrāk noslēgt līgumu, nesen izskanēja runas, ka Padons varētu aiziet no WRC un turpināt darbu pie savas rallija komandas Jaunzēlandē. Padons šādas runas kategoriski noliedza.

''Nezinu, no kurienes tāda informācija ir parādījusies. Vairākiem braucējiem ir dažādi projekti savās mājās – Jari-Mati Latvalam, Tjerī Noivilam. Vienīgā atšķirība ir tāda, ka manas mājas ir Jaunzēlandē. Šobrīd vienīgais, par ko gribu runāt, ir mana vēlme turpināt braukt WRC. Esmu uzvarējis iepriekš (Padona vienīgā uzvara ir Argentīnas WRC rallijā 2016.gadā). Zinu, ka tas nav nekas pārsteidzošs un zinu, ka varu to izdarīt atkal, ja sakrīt visi puzles gabaliņi. Esmu saistīts ar Hyundai un gribu šeit palikt,'' tā Heidons Padons.


Foto: Hyundai Motorsport

''Hyundai'' komanda paziņojusi, ka pilnu komandas sastāvu tā paziņos decembra pirmajā nedēļā. Šobrīd līgumi uz nākamo sezonu ir Noivilam un Mikelsenam. Kā stāsta komandas vadītājs Mišels Nandāns, tad ''Hyundai'', visticamāk, arī nākamsezon turpinās braukt ar trīs auto, kur trešo mašīnu turpinās dalīt Dani Sordo un Padons. ''Mūsu mērķis nākamgad ir atkal izmantot trīs mašīnas, kas šogad strādāja visai labi. Mēs to gribam turpināt,'' tā Nandāns.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png