profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Citroen' nākamsezon cer startēt ar trim automašīnām; komanda gaida Lēba lēmumu

Go4speed 07.11.2018 - 23:39 'Citroen' nākamsezon cer startēt ar trim automašīnām; komanda gaida Lēba lēmumu
Foto: Citroen Racing

''Citroen'' rallija komanda šobrīd strādā pie tā, lai nākamgad Pasaules rallija čempionātā (WRC) varētu uz starta iziet ar trim mašīnām, kas nozīmētu to, ka šo trešo auto pārmaiņus varētu pilotēt Sebastjans Lēbs un Kreigs Brīns, ziņo autosport.com.

Sākotnēji, kad ''Citroen'' paziņoja, ka tās sastāvā brauks Sebastjans Ožjē un Esapeka Lapi, tika ziņots, ka nebūs trešās WRC automašīnas. Taču pēc ''Peugeot'' lēmuma aiziet no Pasaules rallijkrosa čempionāta, kā arī lieliskā Lēba snieguma Spānijas WRC posmā, tagad ''Citroen'' tomēr gatavi izskatīt iespēju startēt ar trim auto, kur ar trešo mašīnu varētu startēt Lēbs.

''Citroen” priekšsēdētāja atzina, ka viņi nopietni izskata iespēju startēt ar trim auto, jo ''Citroen'' vienība grib izcīnīt ražotāju kausu, kas pēdējo reizi viņiem izdevās vien 2012.gadā.

''Šobrīd ar saviem partneriem veicam pārrunas par iespēju nākamsezon startēt ar trim mašīnām,'' saka ''Citroen” priekšsēdētāja Linda Džeksone. ''Mēs apsveram šādu iespēju. Mašīna sevi ir pierādījusi, un kombinācijā ar jauniem braucējiem tas var dot panākumus. Domāju, ka mēs varam uzvarēt čempionātā. Būsim godīgi - mēs neņemtu sastāvā vienu no labākajiem pilotiem, ja negribētu uzvarēt.''


Foto: Citroen Racing

Tikmēr Lēbs šobrīd par savu nākotni vēl ir neziņā. Pilots vairākas reizes licis noprast, ka uz pilnu sezonu viņš nav gatavs atgriezties. ''Lēbs ir daļa no mūsu ģimenes un ar viņu pašlaik tiek daudz diskutēts. Pašlaik nevaru komentēt, jo tas nebūtu godīgi, ja stāstītu par to, ko viņš grib vai negrib darīt. Esmu pārliecināta, ka būs kaut kas tāds, ko Lēbs gribēs darīt un kas mums palīdzēs. Šobrīd gaidām, kad Lēbs dos atbildi un atklās savu izvēli.”

Ja ''Citroen'' turpinās startēt ar divām mašīnām, tad vietu komandā zaudēs Kreigs Brīns, taču, ja tomēr franču komanda startēs ar trim mašīnām, tad Brīns, visticamāk, paliks komandā. ''Brīns šobrīd meklē sev iespējas nākamajai sezonai. Viņš ''Citroen'' komandas labā veic lielisku darbu un, ja būs trešā mašīna, tad viņš būs viens no tiem, kurš ar to brauks.''

Tāpat Džeksone apstiprināja, ka ''Citroen” rūpnīcas komanda pasaules rallija čempionātā turpinās startēt vismaz vēl nākamos divus gadus, jo tik ilgs līgums ir noslēgts ar Ožjē.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png