profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Japāņu prese norāda, ka 2020.gadā WRC varētu atgriezties 'Subaru'

Go4speed 07.11.2018 - 10:34 Japāņu prese norāda, ka 2020.gadā WRC varētu atgriezties 'Subaru'
Subaru Viziv modelis

Kā ziņo japāņu prese, tad ''Subaru'', kas no Pasaules rallija čempionāta (WRC) aizgāja pēc 2008.gada sezonas, varētu atgriezties WRC čempionātā 2020.gadā. Japāņu motorsporta žurnāls ''Response'' ziņo, ka ''Subaru'' varētu atgriezties WRC ar ''Subaru Viziv'' modeli, kas paredzēts Eiropas tirgum.

Taču eksperti uzskata, ka maz ticams, ka ''Subaru'' varētu, ja vispār atgriezīsies, startēt WRC jau 2020.gadā, jo parasti jauna auto izstrāde un attīstīšana prasa vairākus gadus, bet šobrīd vismaz nekas oficiāli nav dzirdēts un redzēts, ka ''Subaru'' aizvadītu kādus testus vai gatavotu kādu jaunu auto.


Subaru Viziv modelis

Auto industriju uzņēmumi uzskata, ka pēc tam, kad ''Subaru'' aizgāja no WRC, ir samazinājušies tā pārdošanas apjomi Eiropā. Kompānijas vadītāji vēlas atgūt savu tirgus daļu no ''Toyota'', kas, kā zināms, veiksmīgi atgriezās WRC.

Tikmēr ''Subaru'' pārstāvis Austrālijā atzina, ka pagaidām visas šīs runas ir baumas. ''Pēdējā laikā par šo tematu presē esmu redzējis vairākus stāstus un bildes. Lai arī gribētu, lai ''Subaru'' atgriežas WRC, kamēr nav oficiāls paziņojums, tikmēr visas šīs runas ir baumas,” vēsta portāls rallysportmag.com. Arī prestižā Autosport.com žurnālists Deivids Evans atzina, ka viņš neko nav dzirdējis par ''Subaru'' atgriešanos WRC.


Subaru Viziv modelis

Atgādināsim, ka ''Toyota'' prezidents Akio Tojoda vasarā teica, ka ''Šobrīd ''Toyota'' ir vienīgais japāņu autoražotājs, kurš startē WRC, taču mēs bijām pieraduši, ka līdzās ar mums ir ''Subaru'' un ''Mitsubishi''. Daudzi fani atceras visus trīs japāņu autoražotājus, tāpēc ceru, ka tad, kad WRC atgriezīsies Japānā, tas stimulēs ne tikai ''Toyota'', bet arī ''Subaru'' un ''Mitsubishi''. Mēs gribētu, lai viņi atgriežas WRC. Gribu atbalstīt šo atgriešanos, un tāda ir Gazoo Racing politika. Mēs nedomājam tikai par ''Toyota'', bet mēs strādājam pie tā, lai sportam kopumā būtu labi.''


Mitsubishi Mirage WRC

Tāpat pirms neilga laika tika ziņots, ka 2021.gadā WRC čempionātā ar ''Mirage WRC'' auto varētu atgriezties arī ''Mitsubishi''.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png