profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

WRC komentētājs: Mārtiņš Sesks būs pasaules rallija čempions

Go4speed 16.08.2018 - 23:36 WRC komentētājs: Mārtiņš Sesks būs pasaules rallija čempions
Foto: LMT Autosporta Akadēmija

Jau ziņojām, ka Vācijas WRC Shakedown posmā ātrāko laiku uzrādīja igaunis Ots Tanaks, kamēr RC4 jeb R2 klasē otru labāko rezultātu sasniedza Mārtiņš Sesks/Renārs Francis (''LMT Autosporta Akadēmija'').

Seska braucienu WRC Live tiešraidē komentēja WRC un ERČ radio balss Julians Porters, kurš vairākas reizes ir apmeklējis ''Rally Liepāja'', un WRC Live ilggadējā komentētāja Beksa Viljamsa. Brīdī, kad televīzijas kameras pieslēdzās Seska ekipāžai, Porters Mārtiņam veltīja ļoti atzinīgus vārdus.

''Mārtiņš Sesks - kas par puisi viņš ir. Viņš būs pasaules rallija čempions (WRC) nākamajos desmit gados. Ko jums viņš atgādina ārpus mašīnas? Viņa manieres, izskats, personalitāte? Viņš ir kā Andreas Mikelsens (WRC pilots). Viņš ir perfekts modelis. Viņš ir sponsoru sapnis, tāpat kā Andreas Mikelsens. Viņš labi izskatās, viņš ir burvīgs. Viņa angļu valoda ir perfekta. Un viņš māk braukt ar rallija mašīnu - viņš būs pasaules rallija čempions,'' Sesku WRC Live tiešraidē slavē bijušais rallija braucējs un ilgadējais rallija komentētājs Julians Porters.


Foto: LMT Autosporta Akadēmija

''Jūs tikko dzirdējāt, ko Julijans Porters teica par Sesku. Viņš ir no Latvijas,'' saka Viljamsa, kura tiek pārtraukta. "Jā, jā. Viņa tēvs bija rallija braucējs, un viņš šeit ir braucis, tāpēc Mārtiņam tas ir liels gods arī šeit braukt,'' turpina Julians.

Tāpat Porters slavēja Sesku par ERC Junior U27 sasniegumiem, kur Mārtiņš šobrīd ir klases līderis. Porters atzina, ka brīdī, kad Azoru salās Sesks zaudēja vadību Gago, viņš neskrēja un neriskēja par katru cenu to atgūt, bet nolēma labāk saglabāt otro vietu un izcīnīt vērtīgus punktus. ''Viņš savos 17 gados ir nobriedis sportists un jauks puisis,'' tā Porters.

Jāatzīmē, ka uzreiz pēc Seska trasē devās Mitsubishi Evo X, kurš bija sarkans un bez nevienas reklāmas uzlīmes (tikai starta numurs uz durvīm), uz ko Porters smejot pajautāja: ''Vai viņš šo mašīnu tikko paņēma no stāvvietas?''


Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png