profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Citroen uzsāk sarunas ar WRC čempionu Ožjē

Go4speed 13.08.2018 - 10:27 Citroen uzsāk sarunas ar WRC čempionu Ožjē
Citroen boss Pjērs Budars. Foto: DPPI - François Flamand

Somijas WRC rallijs M-Sport komandai nebija veiksmīgs, jo neviens no braucējiem nespēja cīnīties par augstu rezultātu. ''Esmu vīlies, ka mums visā nedēļas nogalē nebija ātruma. Somijā ātruma mums nebija, tāpēc tagad jāraugās uz priekšu uz citiem posmiem. Varēju izmantot jebkādus amortizatorus, bet tas neko nemainītu, jo tā nav galvenā problēma. Neizskatījās arī, ka aerodinamika mums šoreiz daudz ko palīdzēja. Šoreiz vienkārši visa komanda bija lēna,'' pēc rallija teica Ožjē.

Kā ziņo autosport.com, tad ''Citroen'' sācis veikt pārrunas ar Ožjē par franču sportista atgriešanos komandā, kurā viņš pēdējo reizi startēja 2011.gadā. Zināms, ka Ožjē līgums ar M-Sport beigsies pēc šīs sezonas, tāpēc noteikti vairākas komandas centīsies uzrunāt Ožjē.

''Šobrīd diezgan daudz domāju par braucēju sastāvu nākamajam gadam. Mums ir daudz variantu, tāpēc šobrīd jau runājam ar pāris braucējiem. Nākamgad sastāvā varētu būt izmaiņas,'' saka ''Citroen'' vadītājs Pjērs Budars.


Ožjē pie Citroen automašīnas. Foto: Autosport.com

Uz jautājumu, vai ''Citroen'' varētu atgriezties Ožjē, Budars atzina, ka ''Esmu runājis ar Ožjē, tāpat kā ar citiem braucējiem. Protams, mēs būtu laimīgi, ja mūsu komandā būtu tāds pilots.”

Tiek ziņots, ka ''Citroen'' vēlējās piesaistīt Ožjē arī uz 2018.gada sezonu, taču tas neizdevās, jo lielu lomu noteica finanses, jo komandas budžets uz šo sezonu tika samazināts. Jautāts, vai ''Citroen'' būs nepieciešamais budžets, lai vienotos ar Ožjē, Budars piebilda, ka ''Nevaru jums atbildēt par budžeta lietām. Par to es negribu runāt. Mums ir budžets, un kompānija mums uzticas par to, lai mēs to tērētu vislabākajā veidā, lai uzvarētu.”

Atgādināsim, ka šobrīd ''Citroen'' sastāvā brauc Kreigs Brīns un Mads Ostbergs.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png