profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Mads Ostbergs atlikušo WRC sezonu noslēgs 'Citroen' komandas sastāvā

Go4speed 20.06.2018 - 22:58 Mads Ostbergs atlikušo WRC sezonu noslēgs 'Citroen' komandas sastāvā
Foto: Citroen Racing

''Citroen'' rallija komanda trešdienas vakarā oficiāli paziņoja, ka tās sastāvā atlikušajos posmos startēs norvēģis Mads Ostbergs. Atgādināsim, ka šogad Ostbergs ar ''Citroen'' automašīnu līdz šim bija vienojies par startēšanu trīs WRC posmos (izcīnītas divas sestās un viena piektā vieta), no kuriem pēdējais bija Sardīnijas rallijs.

Pēc šī rallija baumoja, ka tieši Ostbergs varētu ieņemt atlaistā Krisa Mīkes vietu ''Citroen'' komandā. ''Mums šogad padomā ir daži scenāriji, kurus arī izskatīsim. Šogad jāiztiek ar tiem braucējiem, kuri pieejami tirgū, taču nākamais gads jau būs cits stāsts,'' tā nesen izteicās ''Citroem'' vadītājs Pjērs Budars.


Foto: Citroen Racing

Trešdien noskaidrojās, ka Ostbergs ''Citroen'' komandas sastāvā brauks atlikušajos posmos. ''Esmu pagodināts, ka ''Citroen'' izrāda man uzticību, iekļaujot mani komandas sastāvā. Darīšu visu iespējamo, lai atmaksātu viņiem par to. Gribu to paveikt pēc iespējas labākā veidā, it īpaši tagad, kad sāku vairāk apgūt ''Citroen C3 WRC'' automašīnu. Drīzumā tuvojas Somijas WRC rallijs, kas ir manas mīļākās brīvdienas sezonā. Esmu pārliecināts, ka mums ir viss nepieciešamais, lai atlikušajos posmos nostartētu labi,'' saka 30 gadus vecais Mads Ostbergs.

''Tagad mēs sākam atjaunošanos posmu, jau daļēji skatoties uz 2019.gadu. Taču pirms tam mums pēc iespējas labāk jāpabeidz šī sezona. Pateicoties Ostberga pieredzei WRC un ar ''Citroen C3 WRC'' automašīnu, viņš var mums palīdzēt virzīties uz priekšu mierīgi un relaksētā veidā,'' saka Budars.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png