profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Čīles kandidātposms sevi parāda visaugstākajā līmenī

Go4speed 26.04.2018 - 00:14 Čīles kandidātposms sevi parāda visaugstākajā līmenī
Foto: DHimages

Jau ziņojām, ka Čīlē notikušais ''RallyMobil Concepción'' rallijs bija kandidātposms par pasaules rallija čempionāta (WRC) posma rīkošanu jau nākamgad. Šo ralliju klātienē apmeklēja Starptautiskās Automobiļu federācijas (FIA) pārstāvji, WRC komandu pārstāvji un WRC promouters. Kā ziņo motorsport-news.co.uk, tad pēc rallija visas puses bija apmierinātas ar to, ko redzēja.

''No rīkošanas viedokļa rallijs guva panākumus,’’ saka WRC promouters Olivers Cisla. ''Ņemot vērā, ka tas bija nacionālā līmeņa rallijs, infrastruktūra bija satriecoša. Atbalsts no industrijām, kā arī lielais entuziasms un lepnums - tas bija fantastisks. Biju klātienē apmeklēt ātrumposmos. Lai arī neesmu eksperts šajos jautājumos, spēju iztēloties, ka braucējiem būs liels prieks braukt šajos ceļos.''


Foto: motorsport-news.co.uk

Arī rallija organizators Sebastjans Ečeverijs bija apmierināts ar rallija nedēļas nogali. ''Mēs uzrīkojām ļoti labu ralliju. Zinām, ka ir lietas, kas vēl jāuzlabo, taču mēs pie tā strādājam. Mums bija ļoti laba sadarbība ar FIA drošības delegāti Mišelu Mutonu. Mēs turpināsim mācīties, taču šobrīd esam ļoti priecīgi,'' tā Sebastjans Ečeverijs.

Atgādināsim, ka Čīle ir viena no valstīm, kas pretendē uz vietu 2019.gada WRC kalendārā, kur nākamsezon plānots aizvadīt jau 14 rallijus. Bez Čīles pretendentu pulkā ir Japāna un Kenija. FIA prezidents nesen atzina, ka Kenijas Safari rallijs nākamgad vēl nebūs gatavs ienākšanai WRC, tikmēr Japānas rallijam vēl sevi būs jāpierāda.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png