profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

M-Sport pārsteidz somu braucēju Suninenu

Go4speed 22.03.2018 - 09:37 M-Sport pārsteidz somu braucēju Suninenu
Malkolms Vilsons un Tēmu Suninens. Foto: M-Sport

24 gadus vecais somu sportists Tēmu Suninens ir M-Sport komandas trešais pilots, kur sportists šogad auto dala ar WRC Trophy čempionu Džordanu Serderidi no Grieķijas un Braienu Bufjēru. Līdz šim bija zināms, ka Serderidis brauks Vācijas un Austrālijas WRC posmos, bet Bufjēra kalendārā bija posmi Montekarlo un Korsikā.

Meksikas rallija laikā vēl bija neziņa par to, kurš pilots M-Sport sastāvā brauks Argentīnas posmā. Pirms Meksikas WRC rallija starta sportistiem bija jādodas sniegt intervijas, kur Suninenam tika pateikts, ka viņam būs jāatbild uz jautājumiem par Argentīnas ralliju. Sportists bija pārsteigts un jautāja, kāpēc viņam tas jādara, ja tas rallijs nav viņa kalendārā. Taču tad komanda sportistam paziņoja patīkamos jaunumus.

''Man tas bija liels, bet patīkams pārsteigums,'' teica Tēmu Suninens, kurš šosezon ar ''Fiesta WRC'' kopā startēs deviņos WRC posmos.


Foto: M-Sport

Suninens atzina, ka viņa pirmā pieredze ar ''Fiesta WRC'' Meksikas rallijā neizvērtās tā, kā gribētos, jo sportists vispirms sasita mašīnas piekari, bet vēlāk ieskrēja trases barjerā, kas finišā deva vien 12.vietu. ''Šajā rallijā centos apgūt šī auto braukšanas stilu. Kad izdevās braukt pa trajektorijām, tad biju ātrs, bet dažos posmos tas neizdevās, un es zaudēju ļoti daudz.''

Atgādināsim, ka rallija pirmajā dienā M-Sport komandas otrais pilots Elfins Evans pēc kāda no lēcieniem nesavaldīja auto un avarēja. Ekipāža stūrmaņa veselības dēļ (viņam tika konstatēts viegls smadzeņu satricinājums) bija spiesta izstāties. Tobrīd bija neziņa par to, vai Evansa stūrmanis Dans Barits spēs atveseļoties uz šonedēļ paredzētajiem testiem.

Kā ziņo wrc.com, tad stūrmanis šobrīd nav gatavs piedalīties testos. Pirms rallija sportists izies pārbaudes un, ja ārsti dos zaļo gaismu, tad Barits varēs atgriezties. Komanda ir pārliecināta, ka līdz rallija sākumam viss būs kārtībā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png