profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lukjaņuks varētu startēt WRC čempionātā

Go4speed 22.01.2018 - 12:51 Lukjaņuks varētu startēt WRC čempionātā
Aleksejs Lukjaņuks. Foto: Alexey Lukyanuk Page

Jau šonedēļ ar Montekarlo WRC posmu startēs jaunā pasaules rallija čempionāta sezona. Dalību pirmajā posmā apstiprinājušas 67 ekipāžas, starp kurām būs arī lietuvietis Deividas Jocius, kurš startēs ar ''Peugeot 208 R2'' automašīnu. Sportists brauks Krievijas komandas ''Arctic Energy World Rally Team'' sastāvā.

Kā ziņo autoassa.ru, tad komandas īpašnieks ir Sergejs Jegorovs, kuram pieder arī Mitjet Russia sacensību seriāls. Kamēr Mitjet Russia gūst panākumus un veiksmīgi attīstās, Arctic Energy nolēma paplašināties, tāpēc krievu biznesmenis nolēmis startēt WRC seriālā.


Jociusa auto Montekarlo rallijā. Foto: autoassa.ru

Pagaidām komandā ir viena ekipāža, taču, iespējams, komandas sastāvā varētu parādīties vēl kāds mums ļoti zināms braucējs. ''Mūsu uzdevums ir paplašināties un parādīt sevi plašākā mērogā. Pasaules rallija čempionāts – interesants izaicinājums. Jocius ir ātrs braucējs, kurš ļoti labi zina ralliju no iekšienes. Man ar viņu jau sen ir labas attiecības, un tieši tāpēc mēs ar viņu izveidojām jaunu programmu. Taču mēs izskatām arī citus pilotus. Montekarlo WRC posmā viens no viesiem, kurš apmeklēs mūsu komandu, būs Eiropas rallija čempionāta vicečempions Aleksejs Lukjaņuks. Mēs ar viņu plānojam apspriest iespējamo tālāko kopējo sadarbību,'' saka Sergejs Jegorovs.

Jāatzīmē, ka līdz šim Lukjaņuks WRC ir startējis trīs WRC posmos. 2015.gadā sportists Somijas WRC posmā bija paredzējis debitēt ar ''Ford Fiesta RS'WRC'' automašīnu, taču testos sportists iznīcināja šo auto un debija ar WRC auto viņam neizdevās.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png