profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Bloka RX komandas atbalstītājs 'Ford Performance' turpmāk atbalstīs M-Sport

Go4speed 17.12.2017 - 23:25 Bloka RX komandas atbalstītājs 'Ford Performance' turpmāk atbalstīs M-Sport
Ožjē testos. Foto: Michelin_Sport

Lai arī oficiāls paziņojums par ''Ford'' atbalstu M-Sport vēl nav ziņots, zināmais motorsport-news.co.uk žurnālists Deivids Evans ziņo, ka M-Sport komandai nākamsezon palīdzēs ''Ford Performance'' no Amerikas.

Galvenā atslēga, lai M-Sport noturētu Sebastjanu Ožjē, komandai bija jāpalielina atbalsts no ''Ford'', kas M-Sport ļautu 2018.gadā cīnīties par titula nosargāšanu. M-Sport boss Malkolms Vilsons Motorsport News nedaudz plašāk atklājis sadarbību ar ''Ford''. Vilsons apstiprināja, ka ''Ford Performance'', kas pēdējos divus gadus atbalstīja Kena Bloka komandu rallijkrosā, nākamgad atbalstīs M-Sport.

''Ožjē skaidri un gaiši norādīja, ka vēlas lielāku ''Ford'' ieguldījumu, un arī es to vēlos. Gribētu domāt, ka mēs varam atgriezties pie mūsu konkurentu budžetiem, taču šajā brīdī tas vēl nav iespējams,'' saka Malkolms Vilsons.


Foto: LAT

Vilsons atklāja, ka ''Ford Performance'' tiek kontrolēts no Amerikas, un tagad tas cieši tehniskajā ziņā sadarbosies ar M-Sport. Tiek ziņots, ka Ožjē jau ir saticis cilvēkus no ''Ford Performance''. Tāpat Vilsons piebilda, ka sadarbībā ar Amerikas ''Ford'' ļaus palīdzēt uzlabot mašīnu aerodinamiku, jo ''Ford Performace'' esot jaunas un modernas telpas.

''Nav nekādu šaubu, ka mums ir lielisks tehniskais atbalsts no Eiropas, tāpēc mums nevajadzētu aizmirst, ka mēs janvārī braucām ar auto, kas vēl nebija pieejams pārdošanā līdz maijam vai jūnijam. Taču jau šobrīd ''Ford Performace'' ieguldījums un palīdzība ir nenovērtējuma,” nobeidz Vilsons.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png