profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Brīns: Šādu avāriju ilgi nebiju piedzīvojis (VIDEO)

Go4speed 19.11.2017 - 20:26 Brīns: Šādu avāriju ilgi nebiju piedzīvojis (VIDEO)
Foto: facebook.com/atWorldmediaagency

Pirms Austrālijas WRC posma ''Citroen'' šefs Īvs Meitons atzina, ka no Kreiga Brīna un Stefana Lefebra šajā posmā sagaida lielākus ātrumus. Meitons lika noprast, ka ļaus sportistiem riskēt, lai tādējādi viņi varētu pacīnīties par augstāku rezultātu.

Pēc divām dienām Brīns bija ceturtais, bet Lefebrs – septītais. Diemžēl noslēdzošajā dienā 17.posmā avarēja Lefebrs, bet nākamajā posmā visai smagu avāriju piedzīvoja Brīns.


Foto: Citroen Racing

''Tā bija smaga avārija. Šādu avāriju ilgi nebiju piedzīvojis. Par laimi ''C3 WRC'' ir lieliska mašīna un viss, kas saistīts ar drošības jautājumiem, nostrādāja perfekti. Mēs nebijām pārliecināti, ka finišēsim ceturtie, tāpēc zināju, ka mums ir jābrauc ātrāk, lai atrautos no Heidona Padona. Negribēju sezonu noslēgt ar kārtējo piekto vietu,'' tā ''Citroen'' mājas lapā stāsta Kreigs Brīns.

Vīlies ar savu sezonas izskaņu bija arī Lefebrs. ''Ja godīgi, tad šis nav labākais veids, kā beigt sezonu. Pieļāvu kļūdu garā labā līkumā. Laikapstākļi bija briesmīgi, tāpēc segums dažās vietās bija tik slidens, kā ledus. Mašīna izslīdēja un izbrauca pa platu, kur trāpījām pa lielu celmu. Esmu vīlies, tāpēc gribu atvainoties visiem komandas cilvēkiem,'' tā Stefans Lefebrs.

Brīna avārija:


Lefebra avārija:

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png