profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Rally Liepāja' uzvarētājs Brīns gatavojas bērnības sapņa piepildījumam

Go4speed 08.02.2016 - 23:03 'Rally Liepāja' uzvarētājs Brīns gatavojas bērnības sapņa piepildījumam
Kregs Brīns jaunajā krāsās. Foto: No sportista personīgā arhīva

Īru sportists Kreigs Brīns pēdējās sezonās startēja Eiropas rallija čempionātā (ERČ), taču sportists bija redzams arī dažos pasaules rallija čempionāta (WRC) rallijos. Lai arī aizvadītajās sezonās Brīns bija viens no galvenajiem pretendentiem uz ERČ čempiontitulu, tas viņam aizvadītajās trīs sezonās neizdevās (divas trešās vietas un viena otrā).

Jau pagājušajā gadā Brīns atzina, ka ir pienācis laiks spert soli uz priekšu un startēt WRC čempionātā. Pagājušā gada beigās noskaidrojās, ka ''Abu Dhabi Total World Rally'' komandas sastāvā dažos posmos startēs Brīns. ''Esmu pagodināts, ka varu pievienoties ''Abu Dhabi Total World Rally Team'' komandai 2016.gadā. Nevaru vien sagaidīt Zviedrijas WRC posmu,” toreiz teica sportists.


Brīns pie Peugeot stūres. Foto: Maciej Niechwiadowicz

Lai arī pastāvēja bažas, ka Zviedrijas WRC rallija šajā nedēļa nogalē varētu nenotikt, tas tomēr notiks, par ko Brīns pirms gaidāmā starta jaunās komandas sastāvā ir lielā sajūsmā. ''Tas ir manas bērnības sapņa piepildījums. Šī iespēja braukt ar WRC automašīnu ir svarīga manai turpmākajai karjerai. Gribu pateikties visiem, kuri palīdzēja, lai tas varētu notikt. Man ir jāizmanto šī dotā iespēja un jāpierāda, ka esmu pelnījis atrasties elitē. Mans uzdevums būs progresēt ar katru ralliju, tāpēc neskriešu kā traks jau pirmajos posmos. Ja finišēšu Top 6, tas man būs fantastisks rezultāts,'' portālā motorsport.com saka 2015.gada ''Rally Liepāja'' uzvarētājs Brīns.

Jāatzīmē, ka šī nebūs pirmā reize, kad Brīns startēs ar WRC automašīnu. 2014.gadā sportists aizvadīja trīs rallijus ar ''Ford Fiesta WRC'', kur labākais rezultāts tika sasniegts tieši Zviedrijā, kur sportstam devītā vieta.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png