profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

WRC turpmāk filmēs arī ar 'droniem' (VIDEO)

Go4speed 07.02.2016 - 09:17 WRC turpmāk filmēs arī ar 'droniem' (VIDEO)
Foto: www.dji.com

Pasaules rallija čempionāta (WRC) organizatori panākuši vienošanos ar kompāniju DJI, kas šogad filmēs WRC sacensības ar radiovadāmo bezpilotu lidaparātiem jeb “droniem”.

Šī vienošanās skatītājiem WRC pārraidēs nodrošinās unikālus kadrus no neliela augstuma, tādējādi sacensību atspoguļošanu padarot vēl krāšņāku. Zināms, ka šie droni būs redzami visos 14 WRC posmos.

''WRC rada spilgtu un spēcīgu televīzijas attēlu starp aizraujošām un pārsteidzošām ainavām visā pasaulē. Mēs centīsimies panākt to, lai mūsu skatītāji sacensību laikā varētu izjust gan drāmu, gan uztraukumu, kas pavadīs mūs šajos posmos,'' saka WRC promouters Olivers Cisla. ''Lai to paveiktu, mēs izmantosim augsta līmeņa tehnoloģijas, kuras ir spējīgas sniegt augstas kvalitātes videoierakstus sarežģītā un mainīgā vidē.'' 


Foto: www.dji.com

Līdz ar to jaunās tehnoloģijas tagad faniem ļaus sekot līdzi rallija sacensībām no neierastiem rakursiem, lai WRC programmu padarītu vēl iespaidīgāku.

''Esam lepni, ka varam sadarboties ar WRC, kas ir viena no pasaules vadošajām motorsporta sērijām. Ātrums, precizitāte, emocijas, profesionālais sports un inovatīvas tehnoloģijas ir raksturīgas iezīmes WRC,'' saka kompānijas mārketinga direktors Martins Brandennurgs.


Foto: www.dji.com

Jāatzīmē, ka nesen kalnu slēpošanas sacensību laikā pazīstamais un panākumiem bagātais kalnu slēpotājs Marsels Hiršers, iespējams, piedzīvojis savu otro dzimšanas dienu. Veicot slaloma disciplīnu sacensībās Itālijā, tikai pāris centimetrus aiz sportista muguras nokrita bezpilota kamera jeb ''drons'', kura uzreiz salūza pa gabaliem. Par laimi, sportists šo negadījumu nemanīja un viņš šo braucienu spēja turpināt.

Jācer, ka WRC sacensībās šādi gadījumi nebūs.
 
WRC no drona skatu punkta:

Krītošais drons:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png