profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Oficiāli: Tanaks aizvadīs pilnu WRC sezonu arī nākamgad

Go4speed 27.11.2015 - 12:00 Oficiāli: Tanaks aizvadīs pilnu WRC sezonu arī nākamgad
Ots Tanaks. Foto: No sportista privātā arhīva

Piektdien oficiāli noskaidrojies, ka igaunis Ots Tanaks, kurš neturpinās sadarbību ar M-Sport rūpnīcas komandu, nākamgad brauks Dmack rallija komandā. Ja sākotnēji pastāvēja iespēja, ka Tanaks brauks dažos posmos, tad noskaidrojies, ka 28 gadus vecais igauņu pilots brauks visos 14 WRC posmos.

Tas viņam ļaus cīnīties par čempiontitulu ar VW, Hyundai un M-Sport komandu braucējiem. Tanaka rīcībā būs  ''Ford Fiesta RS WRC'' automašīna, kura būs aprīkota ar Dmack riepām. Jāatzīmē, ka šīs komandas sastāvā Tanaks ir braucis arī iepriekš (gan ar WRC, gan R5 automašīnām).


Ots Tanaks. Foto: No sportista privātā arhīva

''Pie šīs programmas strādājām pēdējos sešus mēnešus. Uzskatu, ka kombinācija M-Sport un Tanaks ir labākā platforma, lai palīdzētu mums attīstīt mūsu WRC produktus un lai mēs varētu cīnīties par ātrumposmu ātrākajiem laikiem. Mūsu mērķis ir nākotnē cīnīties par WRC čempiontitulu,'' saka Dmack ģenerāldirektors Diks Kormaks.

''Esmu priecīgs atkal pievienoties Dmack rallija komandai. Esmu ārkārtīgi motivēts turpināt smagi strādāt un tuvoties virsotnei. Man ir labas atmiņas par šo komandu, kura pa šo laiku ir strādājusi vēl smagāk, lai tā varētu virzīties uz priekšu. Man šī bija smaga sezona, taču ātrums mums bija. Tagad, kad mums ir lielāka pieredze WRC, tas mums nākotnē nāks par labu. Šī mums būs perfekta programma, tāpēc ar nepacietību gaidu sezonas startu Montekarlo,'' tā Ots Tanaks.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png