profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pēc divām avārijām Vācijas WRC, Kubica nolemj izlaist Austrālijas ralliju (VIDEO)

Go4speed 28.08.2015 - 00:17 Pēc divām avārijām Vācijas WRC, Kubica nolemj izlaist Austrālijas ralliju (VIDEO)
Foto: WRC

Gaužām neveiksmīgs aizvadītais Vācijas WRC posms bija poļu sportistam Robertam Kubicam. Vispirms pēc dzinēja nomaiņas pilots saņēma piecu minūšu sodu, bet vēlāk rallija laikā Kubica piedzīvoja divas avārijas.

Nākamais WRC posms paredzēts Austrālijā, taču Kubica paziņojis, ka nedosies uz šo posmu. Tā vietā bijušais F1 pilots uz asfalta aizvadīs testus, lai saprastu, kāpēc auto nevadās tā, kā gribētos.


Kubicas auto pēc otrās avārijas. Foto: WRC

''Vadāmība pagājušā gada specifikācijas mašīnai bija labākā, kādā jebkad esmu braucis. Taču jaunajai mašīnai ir nopietni vadāmības trūkumi. Man ir jāsaprot, kāpēc tas tā notiek,'' saka Roberts Kubica.

''Pirms Vācijas WRC rallija mums bija divu dienu testi. Francijā viss bija kārtībā, bet Vācijā, kad testos lija lietus, mēs daudz ko nevarējām saprast. Gribēju Vācijas posmu izmantot kā testu ralliju, taču arī tas īsti neizdevās.''

Nonākt līdz Austrālijai nav viegli. Tajā pašā laikā mums ir jāatrisina daudz neskaidru jautājumu saistībā ar asfalta piekari un diferenciāļiem. Tur mums nebūs tādu iespēju,'' nobeidz Kubica.

Kubicas avārijas Vācijas WRC
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png