profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Oficiāli: M-sport Tanakam dod otru iespēju

Go4speed 21.11.2014 - 12:35 Oficiāli: M-sport Tanakam dod otru iespēju
Ots Tanaks. Foto: @world

Kā ziņo M-Sport rallija komanda, tad nākamajā gadā pasaules rallija čempionātā (WRC) šo vienību pārstāvēs Elfins Evans un igaunis Ots Tanaks.

25 gadus vecais Evans šosezon brauca M-Sport rallija komanda, kur sportista labākais sasniegums bija divas ceturtās vietas (Meksikā un Vācijā). Tikmēr Tanaks, kurš ir zināms kā ļoti ātrs, bet brīžiem nestabils braucējs, šosezon startēja WRC2 čempionātā, kā arī trīs posmos bija redzams pie Ford Fiesta WRC stūres (labākais rezultāts Zviedrijas WRC – 5.vieta).


Ots Tanaks Portugālē. Foto: ewrc.cz

Atgādināsim, ka 2012.gada Tanaks bija saistīts ar M-Sport komandu, kas uz jauno igauņu braucēju lika lielas cerības, taču pēc biežajām avārijām un savstarpējām nesaskaņām Tanaka ceļi ar M-Sport šķīrās. Taču nu pēc divu gadu pauzes Tanaks atkal nokļuvis M-Sport rūpnīcas komandā.

''Esmu ļoti laimīgs, ka man dota vēl viena iespēja. Zinu, ka tas būs liels izaicinājums un liela atbildība, taču esmu tam gatavs un ar nepacietību gaidu jaunās sezonas sākumu. Pirmajos rallijos mums būs jāatrod savs ritms, taču ar šo komandu un Fiesta WRC mašīnu esmu strādājis daudz, tāpēc nedomāju, ka vajadzēs ilgu laiku, lai es būtu ātrs. Mums ir arī pieredze daudzos rallijos, bet dažos no tiem mēs noteikti varēsim uzrādīt labu rezultātu,'' stāsta Ots Tanaks.


Ots Tanaks Zviedrijā. Foto: ewrc.cz

''Esmu izaudzis kā pilots, tāpēc gribu teikt lielu paldies Malkolmam Vilsonam par man doto otro iespēju. Mēs šosezon ļoti smagi strādājām, taču esam pierādījuši, ka mums ir potenciāls. Taču tas nebūtu iespējams bez Vilsona un M-Sport, kuriem esmu ļoti pateicīgs,'' nobeidz Tanaks.

''Domāju, ka tas būs taisnīgi teikts, ka mēs nākamgad WRC čempionātā startēsim ar visaizraujošāko braucēju sastāvu WRC čempionātā. Nav ne mazāko šaubu par šo abu braucēju potenciālu, tāpēc ar nepacietību gaidu, ko viņi spēs parādīt. Abiem šiem braucējiem ir pieredze WRC čempionātā, tāpēc esmu pārliecināts, ka abi spēs cīnīties par goda pjedestāliem dažos WRC posmos, tāpēc mūs sagaida aizraujoša sezona,'' tā Malkolms Vilsons.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png