profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Čempioni VW nosauc pilotu sastāvu nākamajai sezonai

Go4speed 25.10.2014 - 10:58 Čempioni VW nosauc pilotu sastāvu nākamajai sezonai
Sebastjans Ožjē, Andreas Mikelsens un Jari Mati Latvala arī nākamsezon būs komandas biedri. Foto: Volkswgaen Motorsport

VW rallija komanda kļuvusi par pirmo vienību, kas paziņojusi savas komandas pilotus nākamajai sezonai. Kā jau tas tika prognozēts, arī nākamajā sezonā VW vienībā brauks Sebastjans Ožjē, Jari-Mati Latvala un Andreas Mikelsens.

Kā atzina VW komandas vadītājs Josts Kapito, tad šāda izvēle ir loģisks solis, jo šie visi trīs braucēji pilotu kopvērtējumā šobrīd ieņem pirmās trīs vietas.


Ožjē Somijas rallijā. Foto: Mfoto.es

''Mūsu komandā šobrīd ir trīs labākie rallija braucēji pasaulē, tāpēc esmu priecīgs, ka varēju pagarināt līgumus un turpināt sadarbību ar Ožjē, Latvalu un Mikelsenu. Kopā ar viņu stūrmaņiem šie braucēji ir būtiska daļa VW milzīgajiem panākumiem WRC. Esmu pārliecināts, ka mums ar šiem braucējiem būs vēl vairāk panākumu tuvākajos gados,'' saka Josts Kapito.

''Pagarināt līgumu – tas ir tikai loģisks solis. Labākā komanda un labākā mašīna – mums ar stūrmani nebija vajadzības pēc kaut kā labāka. Esmu priecīgs, ka varēsim turpināt sadarbību ar šo komandu, kurā jutos komfortabli un kurā esmu guvis savus lielākos panākumus,'' tā Sebastjans Ožjē.


Latvala darbībā. Foto: ewrc.cz

''VW komandā man ir viss, lai cīnītos par uzvarām un čempiontitulu,'' saka Jari Mati Latvala, kamēr Andreas Mikelsens piebilda, ka nav labākas iespējas par to, kā 2015.gadā braukt vienā komandā ar Ožjē un Latvalu, no kuriem var daudz ko mācīties.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png