profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Hyundai lielās izvēles priekšā

Go4speed 21.10.2014 - 10:44 Hyundai lielās izvēles priekšā
Foto: Hyundai Motorsport

Lai arī pasaules rallija čempionātā (WRC) atlikuši vēl divi posmi, jau šobrīd komandu un braucēju tirgū vērojama neliela aktivitāte, jo komandas jau lēnām sāk gatavoties nākamajai sezonai.

Kā ziņo wrc.com, tad Hyundai komanda jau drīzumā nāks klajā ar jaunumiem par 2015.gada sezonu. Šobrīd zināms tas, ka Hyundai Shell World Rally komandā noteikti brauks Tjerī Noivils, ar kuru jau ir noslēgts līgums. Taču šobrīd nav zināms, kurš būs viņa komandas biedrs.

Šogad Hyundai komandā braukuši vairāki braucēji, tāpēc komandas vadītājs Mišels Nandāns atzina, ka komandas otrais pilots tiks paziņots tikai tad, kad Korejas ražotājs paziņos, vai tas piekrīt vai nepiekrīt par otrās Hyundai Motorsport N komandas izveidi. Atgādināsim, ka šāda komanda pirmo reizi parādījās Portugāles WRC posmā, kad tajā brauca Dani Sordo.


Foto: Hyundai Motorsport

''Šobrīd vēl nekāds lēmums par nākamo sezonu nav pieņemts, jo šobrīd joprojām norit sarunas par to, ka, ja brauksim ar divām vai trīs ekipāžām, tad braucēju sastāvs var būt savādāks. Šobrīd vēl nav zināms, vai WRC čempionātā brauks Hyundai Motorsport N, jo viss atkarīgs no budžeta. Šobrīd notiek sarunas gan ar Korejas pārstāvjiem, gan sponsoriem. Ceru, ka viss atrisināsies šajā mēnesī, pēc kā tad arī varēsim atklāt mūsu braucēju vārdus. Tagad nedaudz ir jāpagaida,'' saka Mišels Nandāns.

Šogad ar Hyundai vismaz vienu ralliju veikuši Tjerī Noivils, Dani Sordo, Heidans Padons, Juha Haninens, Kriss Atkinsons un Braiens Bufjērs.

Tikmēr spāņu mediji nesen ziņoj, ka Sordo ir tuvu divu gadu līgumam ar Hyundai vienību. Šosezon spānis Sordo startējis piecos WRC posmos, no kuriem labākais rezultāts sasniegts Vācijas rallijā – otrā vieta.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png