profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Tanaks atgriežas pie WRC auto stūres, komanda izvirza kaujiniecisku uzdevumu

Go4speed 02.10.2014 - 11:52 Tanaks atgriežas pie WRC auto stūres, komanda izvirza kaujiniecisku uzdevumu
Ots Tanaks pie WRC auto stūres. Foto: ewrc.cz

Noskaidrojies, ka igauņu rallija braucējs Ots Tanaks sezonas noslēdzošajā pasaules rallija čempionāta (WRC) posmā Velsā atkal sēdīsies pie Ford Fiesta WRC automašīnas stūres.

Šosezon talantīgais un ātrais igauņu braucējs DMack rallija komandas sastāvā startējis jau 12 rallijos, no kuriem divos posmos viņš brauca ar WRC automašīnu. Labākais rezultāts tika uzrādīts Zviedrijā, kur tika izcīnīta piektā vieta. Tikmēr Portugālē Tanaks bija otrajā vietā, līdz tika piedzīvota avārija.


Foto: ewrc.cz

DMack rallija komanda paziņojusi, ka Velsas WRC rallijā Tanaks brauks ar Ford Fiesta WRC, kur sportists testēs jaunas riepas.

''Nav šaubu par to, cik ātrs ir Ots Tanaks,'' saka komandas pārstāvis Diks Kormaks. ''Uzskatu, ka Tanakam šajā rallijā pjedestāls ir iespējams. Taču, ja lietas ies, kā gribētos, tad kāpēc, lai necīnītos par uzvaru? Mēs viņam dosim mašīnu un lūgsim viņam ar to braukt, cik ātri vien iespējams.''

Tas, ka Tanaks māk ātri braukt, par to šaubu nav, bet diemžēl igauņu braucējs bieži piedzīvo avārijas un izstājas. Jācer, ka šoreiz Tanaks sevi parādīs no labākās puses, kas, iespējams, viņam varētu pavērt jaunas iespējas nākamajā sezonā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png