profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Supersprinta noslēdzošajā posmā startēs Mežaks un vairāki rallija braucēji

Go4speed 06.11.2014 - 10:42 Supersprinta noslēdzošajā posmā startēs Mežaks un vairāki rallija braucēji
Foto: Mārtiņš Vanags, Go4speed

Ar sacensībām „Rudens Biķerniekos” 8.novembrī noslēgsies 2014.gada Latvijas čempionāta un Freko kausa izcīņas sezona rallija supersprintā, noskaidrojot arī gada kopvērtējuma uzvarētājus.

Šajās sacensībās dalībnieki var startēt gan ar ikdienas ceļu satiksmē izmantojamām automašīnām, gan īpaši sagatavotiem sporta auto, atkarībā no ieskaites klases.

Kā ziņo organizatori, tad šoreiz, lai Biķernieku trasi supersprintu dalībniekiem padarītu vēl interesantāku, trase dažās vietās tiks mainīta un papildināta ar pilnīgi jaunu, iepriekš sacensībās neizmantotu posmu.


Matīss Mežaks brauks ar šādu auto. Foto: Морозов Вадим

Šobrīd joprojām turpinās dalībnieku pieteikšanās, bet pieteikumu sarakstā redzami gan jau vairāki šīs sezonas supersprinta līderi, gan braucēji no Krievijas, kā arī trīskārtējais Latvijas rallija čempions Ralfs Sirmacis (Subaru Impreza). Bez Sirmača uz starta izies vēl tādi rallija braucēji kā Edgars Balodis (Honda Type R), Dmitrijs Feofanovs (Mitsubishi Lancer Evo VIII), Kārlis Nebars (Subaru Impreza) un Matīss Mežaks, kurš pieteicies ar BMW 1M automašīnu. Ar šī brīža dalībniekiem var iepazīties ŠEIT.


Foto: Mārtiņš Vanags, Go4speed

Pēc sacensību organizatoru teiktā, arī skatītājus Biķerniekos, iespējams, sagaidīs daži labi pārsteigumi, par kuriem informācija sekos nedaudz vēlāk.

Skatītājiem ieeja Biķernieku trasē bez maksas.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png