profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pa asfaltu un Ķemeru parka celiņiem aizvadīts Jūrmalas supersprinta posms

Go4speed 13.05.2013 - 12:27 Pa asfaltu un Ķemeru parka celiņiem aizvadīts Jūrmalas supersprinta posms
Oļegs Jansons. Foto: Gints Bērziņš, Go4speed

11. maijā Jūrmalā, Ķemeros, tika aizvadīts pirmais rallija supersprinta vasaras posms. Organizatoru izvēle par labu Ķemeriem pierādīja, ka arī asfalta trase var būt gana interesanta, pie tam, pēc iepriekšējā naktī  pamatīgi nolijušā lietus.

Ķemeru parka šaurie celiņi un ielas bija slideni, līdz ar to neplānotas izslīdēšanas no trases slapjajā zālē pieredzēja ne viena vien ekipāža. Kopā uz starta stājās 72 braucēji, no kuriem visvairāk - 19 - startēja 4WD+ klasē.

VAZ Historic klasē Jūrmalas posmā pirmais Edgars Grīnītis, aiz viņa Egils Olekts un Raivis Grīnfelds.

Modris Žentiņš bija labākais FWD 1600 klasē, otro vietu ieguva Andris Aleksejevs, trešo Ģirts Ozoliņš. FWD 1600+ pirmais Raivo Ozoliņš, otrais Modris Žentiņš un trešais klasē Sandis Laukšteins.

RWD ieskaitē uzvarētāja gods Andrim Voveram, aiz viņa pjedestāla otrā un trešā vieta brāļiem Aigaram un Gundaram  Tīdmaņiem. Jāpiemin, ka cīņa par pirmo vietu bija ļoti sīva, jo izšķirošajā trešajā braucienā, Vovers Aigaru Tīdmani apsteidza tikai par 0,3 sekundēm.


RWD klases uzvarētājs - Andris Vovers - uzvarot šajā posmā, panāca vienādu punktu skaitu sezonas kovērtējumā un tagad dala 1-2 vietu ar Aigaru Tīdmani. Foto: Gints Bērziņš, Go4speed

2WD Open ieskaitē ātrākais Ainārs Skaidiņš, otrais Indars Dombrovskis, trešais Kristaps Grunte.

4WD grupā uzvarēja Artis Upītis, viņam seko Māris Druva un Kaspars Kurtišs.  Starp 4WD Open braucējiem „Jūrmalā" pirmais Andris Puriņš, otrais Gints Bērze, trešā vieta Mārtiņam Mietiņam. 

No 4WD+ ieskaitē neizšķirts rezultāts pēc trīs braucieniem bija Ralfam Sirmacim un Vigo Rubenim, tomēr, pateicoties augstākai vietai pēdējā braucienā, uzvaru svinēja rallija braucējs Ralfs Sirmacis, otrais attiecīgi Vigo Rubenis, bet trešais Jānis Lagzdiņš.


Ralfs Sirmacis. Foto: Gints Bērziņš, Go4speed

"FS noma" simpātiju balvu saņēma pats jaunākais sacensības „Jūrmala 2013" dalībnieks - divpadsmitgadīgais Adrians Pūga, kurš startēja ar Opel Astra automašīnu.

Nākamais "FREKO rallija supersprinta" posms norisināsies 22. jūnijā. Lai gan tradicionāli "Līgo" posms norisinās Bauskā, šogad tas notiks Smiltenē, Tepera trasē.

Ar visiem superpsprinta "Jūrmala 2013" rezultātiem var iepazīties ŠEIT.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png