profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Vorobjovs/Pūķis izcīna otro vietu Baltkrievijas rallijsprinta posmā

Go4speed 22.10.2018 - 16:08 Vorobjovs/Pūķis izcīna otro vietu Baltkrievijas rallijsprinta posmā
Foto: www.abw.by

Svētdien Baltkrievijā tika aizvadītas rallijsprinta sacensībās ''Braslav 2018”, kur pavisam kopā uz starta stājās 25 ekipāžas. Uz starta izgāja arī Jāņa Vorobjova un Ivo Pūķa ekipāža, kuras rīcībā bija ''Mitsubishi Lancer Evo X''.


Foto: www.abw.by

Pavisam kopā sportistiem bija jāveic pieci ātrumposmi ar kopējo garumu 81 kilometrs. Uzvaru izcīnīja spēcīgais baltkrievu pilots, bijušais Dakaras rallija braucējs Sergejs Vjazovičs (''Mitsubishi Lancer Evo X''), bet otrie, zaudējot nepilnas 16 sekundes, finišēja Vorobjovs/Pūķis. Trešajā vietā ar “Mitsbishi Lancer Evo VIII” palika Jevgēņijs Čikiņevs, kurš uzvarētājam zaudēja vairāk par trim minūtēm.


Foto: www.abw.by

''Kopš Talsu rallija šī mums bija atgriešanās pie ''Evo X'' stūres,'' pēc rallija sarunā ar portālu Go4speed stāsta Ivo Pūķis. ''Ceļi bija ļoti, ļoti interesanti, kā arī pats sacensību formāts bija ļoti savdabīgs, par ko, iespējams, kādreiz varētu padomāt arī Latvijā. Šeit bija viens ātrumposms, kas divas reizes gāja vienā virzienā, bet trīs – pretējā virzienā. Šajā konkrētajā posmā bija viss iespējamais – ātras sekcijas, metoši tramplīni, šaurs, plats u.t.t. Bija ko darīt šajā ātrumposmā. Bija interesanta cīņa ar Vjazoviču, kurš šos ceļus pazina ļoti labi, kamēr mēs šeit bijām pirmo reizi. Cīņa bija sīva, tāpēc braucām ļoti ātri. Diemžēl bija nelielas problēmas ar tehniku, kā arī vienā reizē krustojumā zaudējām kādas septiņas līdz desmit sekundes. Taču, neskatoties uz to visu, ar pašu ralliju bijām ļoti apmierināti. Izdevās ļoti labs treniņš.''


Foto: www.abw.by

''Rallijs no organizatoriskā viedokļa bija noorganizēts labi, kā arī pats sacensību formāts bija ļoti kompakts. Protams, tāds līmenis, kāds tas pēdējos gadus ir Latvijā (gan tiesnešu, gan organizēšanas ziņā), tad mēs mūsu kaimiņiem esam aizsteigušies stipri priekšā. Arī skatītāju, it sevišķi atklāšanā, bija daudz. Domāju, ka būtu interesanti taisīt kādus apvienotos rallijus ar baltkrieviem,'' tā Ivo.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png