profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Izglābtā lietuviešu ekipāža pasakās savam glābējam Tomam (VIDEO)

Mārtiņš Jankovskis 29.01.2017 - 17:15 Izglābtā lietuviešu ekipāža pasakās savam glābējam Tomam (VIDEO)
Ekipāža pirms Lietuvas rallija. Foto: No ekipāžas personīgā arhīva

2016.gada 6.augustā, iespējams, savu otro dzimšanas dienu svinēja lietuviešu ekipāža Algirdas Kazlauskas/Andrius Petruškevičius. Atgādināsim, ka rallijsprinta ''Gulbis'' ceturtajā ātrumposmā ekipāža noskrēja no ceļa un piezemējās uz jumta Gaujā. Par laimi, ekipāža tika izglābta.

''Mūsu mašīnas durvis atvēra kāds skatītājs vārdā Toms, kurš arī mūs izvilka no mašīnas. Es biju pirmais, taču pēc tam mēs ar Tomu izvilkām pilotu. Par laimi, mums nav savainojumu. Jāsaka, ka drosmīgais Toms tajā brīdī mums ļoti palīdzēja, jo, ja ne viņš, tad es tagad ar tevi nerunātu…,'' emocionāli portālam Go4speed toreiz stāstīja stūrmanis.

Aizvadītajās brīvdienās Lietuvā startēja ''Halls Winter Rally'', kurā uz starta ar to pašu auto, kas toreiz iekrita Gaujā, startēja Kazlauskas/Petruškevičius. Kā noskaidroja portāls, tad šī lietuviešu ekipāža pateikusies Tomam, savu auto no abām pusēm  aplīmējot ar uzrakstu ''Paldies Toms Juzups''.


Toms palīdz lietuviešu ekipāžai.

''Es ar šiem lietuviešiem visu laiku uzturu kontaktus. Viņi ļoti gribēja startēt Alūksnē, taču nepaspēja sagatavot auto. Tā vietā viņi nolēma startēt ''Halls Winter Rally''. Viņi mani aicināja uz šo ralliju, sakot, ka būs pārsteigums. Atbildēju, ka man neko nevajag, bet satikties gribu, taču - ne šoreiz, jo manos plānos nebija doties uz šo ralliju. Pēc tam viņi man atsūtīja šo video, kas, protams, ir ļoti patīkami. Par lietuviešiem dzirdēti daudz un dažādi stāsti, bet šie puiši ir forši cilvēki un forši draugi. Visu laiku uzturam kontaktus, un tas ir pats galvenais. Man jau neko absolūti nevajag, taču ir patīkami, ka viņi atceras mani. Ļoti ceru, ka Sarmā beidzot satiksimies vaigs vaigā, lai parunātos,'' portālam pastāstīja Toms Juzups.

Kā varēja dzirdēt video, tad lietuvieši vēlreiz pateicās Tomam, kurš izglāba viņu dzīvības.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png