profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nebaram pēc testos piedzīvotā kūleņa sākas neiespējamā misija (FOTO)

Mārtiņš Jankovskis 12.01.2015 - 07:21 Nebaram pēc testos piedzīvotā kūleņa sākas neiespējamā misija (FOTO)
Nebara auto pēc avārijas. Foto: Reinis Dimiņš

Aizvadītajās brīvdienās vairāki sportisti un ralliju komandas aizvadīja testus, gatavojoties jaunajai rallija sezonai, kas sāksies jau šajā nedēļas nogalē ar rallijsprintu Alūksne. Diemžēl neveiksmīgi šie testi beidzās Kārlim Nebaram, kurš treniņos uzmeta kūleni. Kā pēc avārijas portālam Go4speed atzina Kārlis, tad darba, lai paspētu uz pirmo posmu, ir ļoti daudz, taču viņš tic, ka viņam un viņa komandai tas izdosies.


Foto: No sportista personīgā arhīva

''Jā, bija maza kļūda uz bremzēšanos pēc liela pienākošā ātruma uz asu līkumu pār tramplīnu, pēc kā sekoja sāpīgs kūlenis. Avārijas rezultātā spēcīgi cieta mašīnas purngals. Apspriežoties ar savu komandu, nolēmām, ka ātrāk būtu mainīt mašīnas virsbūvi. Liksim citu bundžu, kurā būs detaļas gan no vecās mašīnas, gan arī jaunas. Būs jauns auto. Mums ir tikai trīsarpus dienas, lai uztaisītu jaunu auto, bet ticu, ka mana komanda uz to ir spējīga. Pašiem avārijā viss kārtībā, tikai sasitumi. Bet nu gan, sākam darbu,'' agrā rīta stundā kaujinieciski noskaņots bija Kārlis Nebars.

Lai veicas Kārlim un viņa komandai.


Darbi var sākties. Foto: No sportista personīgā arhīva


Šis būs Nebara jaunais auto... Foto: No sportista personīgā arhīva
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png