profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sesks: 'Ford Fiesta NRC' automašīnai ir daudz atšķirību no 'Škoda Fabia R5'

Go4speed 07.08.2019 - 23:11 Sesks: 'Ford Fiesta NRC' automašīnai ir daudz atšķirību no 'Škoda Fabia R5'
Foto: Martins Sesks Rally

Šajās brīvdienās, 9. un 10. augustā, Lietuvā startēs ''Samsonas Rally'', kurā ar “Neiksans Rallysport” komandas ''Ford Fiesta NRC'' automašīnu startēs arī Mārtiņš Sesks ar stūrmani Māri Kulšu. Pirms gaidāmā rallija Sesks ar jauno auto aizvadīja pirmos testus, pēc kuriem sportists ir ļoti apmierināts.

''Esam aizvadījuši treniņu dienu ar ''Neiksans Rallysport'' komandu. Veikts vērtīgs skaits treniņu kilometru ar ''Ford Fiesta NRC''. Man blakus bija trīs dažādi speciālisti: Māris Neikšāns, Māris Kulšs un Uldis Briedis,'' savā Facebook lapā stāsta Mārtiņš Sesks.

''Dienas sākumā bija jāpierod, jo šī mašīna ir citādāka, nekā esmu braucis, tāpēc man bija jāpielāgojas. Daudz atšķirību no ''Škoda Fabia R5'', ar kuru esmu braucis, bet diezgan ātri apradu. Šī Latvijā būvētā mašīna ir darbīga – amortizatori ļoti iesēžās, atsēžās – ir ļoti atsaucīgi. Dienas garumā daudz laika veltījām auto regulēšanai: mašīnas augstums, amortizatori – domājam, ka šobrīd ar Māri un Uldi esam atraduši, mūsuprāt, labāko risinājumu, cik nu vienas dienas laikā tas ir iespējams, jo katras izmaiņas ir ļoti jūtamas. Ar vairākiem treniņiem un ilgāku darba procesu ir iespējams atrast risinājumu tuvu ideāliem braukšanas apstākļiem. Ar šo mašīnu ir iespējams ļoti daudz strādāt. Prieks, ka dienas beigās jau sāku izjust auto nianses un valdīju pār mašīnu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png