profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

ASRT komanda aizvada notikumiem bagātas rallija sacensības Krievijā

Go4speed 10.05.2019 - 00:06 ASRT komanda aizvada notikumiem bagātas rallija sacensības Krievijā
Foto: ASRT

Aizvadītās divas nedēļas ASRT komanda pavadīja Krievijā, aizvadot gan testus, gan arī piedaloties divos rallijos. Dmitrijs Feofanovs ar stūrmani Dmitriju Čumaku (''Mitsubishi Lancer Evo X'') startēja Krievijas kausa izcīņas posmā ''Rally Golubye Ozera'', kur pilots izcīnīja trešo vietu absolūtajā ieskaitē. Kā atzina ekipāža, tad šis viņai bija lielisks treniņš pirms ''Rally Liepāja'', kurā ekipāža startēs pirmo reizi.


Foto: ASRT

Pēc tam ASRT komanda sāka gatavoties Krievijas rallija čempionāta trešajam posmam ''Rally Gukovo'', kurā tika startēts ar divām ekipāžām – Sergejs Popovs/Andrejs Galkevičs (''Škoda Fabia R5'') un Petrs Turkins/Vasīlijs Mirkotans (''Peugeot 208 R2''). Pirms šī rallija Popova ekipāža aizvadīja apjomīgus trīs dienu testus, kas tai ļāva ļoti labi sagatavoties šim rallijam.


Foto: ASRT

Rallijs bija ļoti interesants, bet tajā pašā laikā arī smags. Lieliski ralliju sāka Popovs, pirmajā posmā uzrādot ātrāko laiku, bet diemžēl trešajā posmā pēc viena no tramplīniem ekipāža piedzīvoja smagu avāriju. Par laimi, ne pilots, ne stūrmanis šajā negadījumā necieta, ko gan nevarētu teikt par automašīnu... Tikmēr Turkina ekipāža izcīnīja pārliecinošu uzvaru R2 klasē, kas ASRT vienībai ļāva triumfēt komandu ieskaitē.


Foto: ASRT

Tagad komanda dodas atpakaļ uz Latviju, lai sāktu gatavošanos ''Rally Liepāja'', kurā tiks startēts ar divām ekipāžām – Ralfs Sirmacis/Ralfs Igaveņš (''Mitsubishi Lancer Evo X'') un Dmitrijs Feofanovs ar stūrmani Dmitriju Čumaku, kamēr Turkina ekipāža tajā pašā nedēļas nogalē startēs Krievijas rallija čempionātā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png