profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Izdodas atrast nozagto 'Ford Fiesta R5'' auto

Go4speed 02.05.2019 - 12:51 Izdodas atrast nozagto 'Ford Fiesta R5'' auto
Foto: www.dolnoslaska.policja.gov.pl

Jau ziņojām, ka pirmdien no viesnīcas tika nozagts treileris, kurā iekšā atradās poļu braucēja Jaroslava Koltuna ''Ford Fiesta R5'' automašīna. Kā liecināja videonovērošanas kameras, tad pusnaktī pie viesnīcas piebrauca ''Opel Vectra'' automašīna, kur nepazīstami noziedznieki atvienoja piekabi no citas automašīnas un, pievienojot to savai automašīnai, pameta notikuma vietu un devās nezināmā virzienā. Vēlāk tika atrasts treileris, taču bez ''Ford Fiesta R5'' automašīnas, tāpēc policija turpināja meklēšanas darbus.

Foto: Jacek Zych

Pēc komandas paziņojuma par nozagto auto, daudzi cilvēki sociālajos tīklos dalījās ar šo informāciju, kamēr sportists atradējam solīja atlīdzību 20 000 poļu zlotu apmērā (apmēram 4 500 eiro). Kā pirmdienas vakarā ziņoja poļu mediji, tad auto veiksmīgi tika atrasts.

''Mašīna ir atradusies. Ap plkst. 14:00 saņēmu anonīmu zvanu no kāda rallija fana. Viņš atklāja, ka, dodoties uz vilcienu plkst. 4:15, viņš netālu no stacijas dzirdējis rallija automašīnas skaņu. Viņš skaidroja, ka kāds neveiksmīgi centies pārvietoties ar auto, pēc kā auto tika iedzīts garāžā. Mēs nekavējoties uz turieni sūtījām savu cilvēku, kur viņš pamanīja, ka pie garāžām stāv ''Opel Vectra'' automašīna, par kuru tika runāts iepriekš, kā arī vienā no garāžām bija mūsu ''Ford Fiesta R5'' automašīna. Uz notikumu vietu tika izsaukta policija, kas pārņēma darbu notikuma vietā.''


Atrastā automašīna. Foto: www.dolnoslaska.policja.gov.pl

Kā vēlāk ziņoja portāls wrc.net.pl, tad daudziem sašutumu izraisīja fakts, ka policijas paziņojumā presei par atrasto automašīnu nebija minēts neviens vārds par cilvēku, kurš nodeva šo informāciju, bet tā vietā policija visus nopelnus piešķīra sev. Tikmēr auto īpašnieks izpildīja savu solījumu un minētajam rallija fanam piešķīra 20 000 poļu zlotu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png