profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Krievu sportists: Jaunajai 'Neiksans Rallysport' mašīnai ir milzīgs potenciāls

Mārtiņš Jankovskis 05.03.2019 - 06:01 Krievu sportists: Jaunajai 'Neiksans Rallysport' mašīnai ir milzīgs potenciāls
Foto: www.facebook.com/kramar.motorsport

Jau ziņojām, ka februāra sākumā ''Neiksans Rallysport'' komanda jaunajam klientam piegādāja pirmo ''Fiesta NRC'' (#002) automašīnu. To iegādājās krievu komanda ''Kramar Motorsport''.

Debiju ar jauno auto Aleksanders Kramarenko piedzīvoja rallijā ''Peno'', kurā sportists izcīnīja septīto vietu. Pirms rallija sportistam neizdevās pilnvērtīgi aizvadīt testus ar jauno auto, tāpēc pirmais rallijs pagāja mācīšanās procesā.

Sarunā ar portālu Go4speed Aleksanders Kramarenko stāsta, ka jaunais auto ir lielisks, taču vajag laiku, lai aprastu ar to. ''Kad ''Neiksans Rallysport'' komanda būvēja jauno auto, mēs nolēmām to iegādāties. Mēs ticējām, ka viņi to taisīs pēc labākās kvalitātes, un tas arī ir pierādījies. Varu teikt, ka jaunā auto kvalitāte ir kā no rūpnīcas,'' saka Aleksanders Kramarenko.


Foto: www.facebook.com/kramar.motorsport

''Ja runājam par manu sniegumu pirmajā rallijā, tad neesmu ar to apmierināts. Man kā pilotam trūka pieredzes braukt ar šo auto, kuram ir milzīgs potenciāls. Vai varu salīdzināt šo auto ar N grupu? To ir grūti salīdzināt – šis jaunais auto ir kā cita pasaule, ja mēs salīdzinām to ar N grupu.''

Pilots sarunas nobeigumā atzina, ka viņa plānos šogad ir braukt Krievijas rallija čempionātā, kā arī, iespējams, nobraukt kādu ralliju Latvijā un Igaunijā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png