profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Gorbana komanda pēc piedzīvotās avārijas testos apstiprina, ka startēs 'Rally Sarma'

Go4speed 05.02.2019 - 13:47 Gorbana komanda pēc piedzīvotās avārijas testos apstiprina, ka startēs 'Rally Sarma'
Auto pēc avārijas

Jau šajās brīvdienās startēs otrais Latvijas un Igaunijas rallija čempionāta posms, ''Rally Sarma''. Atgādināsim, ka ''Rally Alūksne'' uzvaru svinēja Olivers Solbergs (''VW Motorsport Polo R5''), kurš sīvā cīņā pārsēja ukraiņu pilotu Valēriju Gorbanu (''Mini John Cooper Works WRC'').

Pēc rallija Gorbans atzina, ka bija priecīgs par tik sīvu cīņu ar nākotnes zvaigzni Oliveru Solbergu, taču sportists piebilda, ka ''Rally Sarma'' darīs visu, lai cīnītos par uzvaru. Taču šoreiz sportistam konkurence būs vēl sīvāka, jo pretim stāsies vēl vairākas R5 mašīnas, kā arī Georgss Gross ar WRC auto un ātrais Nikolajs Grjazins (''Škoda Fabia R5'').

Lai labāk sagatavotos šim rallijam, Gorbans Latvijā kopš sestdienas aizvadīja trīs dienu testus, kur katrā dienā tika nobraukts krietni virs 100 kilometriem. Pēc portāla rīcībā esošās informācijas diemžēl pirmdien savā noslēdzošajā braucienā, kas jau tika aizvadīts pa tumsu, kādā no līkumiem Gorbans aizķēra iekšmalu, kā rezultātā sekoja divi kūleņi uz ceļa un trešais kūlenis pāri sniega valnim. Par laimi, ekipāža traumas neguva. Arī ekipāžas treniņmašīna nopietnus bojājumus neguva.


Auto pēc avārijas

Kā portālam Go4speed atklāja Eurolamp WRT komandas menedžeris, tad ''Paldies, ar ekipāžu pēc avārijas viss ir kārtībā. ''Rally Sarma'' brauksim kā plānots.''

Savulaik tika ziņots, ka Gorbana ''Eurolamp WRT'' komanda ir iegādājusies visas ''Mini John Cooper Works WRC'' automašīnas (kuluāros runā, ka to skaits varētu būt no 4-7). Tikmēr komandas mājas lapā publicēts, ka jaunas mašīnas pārdošanas cena ir 450 000 eiro, bet lietotas automašīnas cena pēc pilna rebilda ir 200 000 eiro.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png