profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

O.Solbergs šosezon ar 'VW Polo R5' aizvadīs pilnu LRČ sezonu

Go4speed 17.01.2019 - 23:19 O.Solbergs šosezon ar 'VW Polo R5' aizvadīs pilnu LRČ sezonu
Foto: twitter.com/OliverSolberg01

Olivers Solbergs gaidāmajā Alūksnes rallijā startēs ar jauno 'VW Polo R5', kas ir tas pats auto, ar kuru Peters Solbergs startēja Spānijas WRC posmā. Pagājušajā sezonā Solbergs juniors LRČ startēja ar ''Peugeot 208 R2'', taču šogad sportists nolēmis startēt ar 'VW Polo R5'. Zināms, ka Oliveram šogad būs ne tikai jauns auto, bet arī jauns stūrmanis - 23 gadus vecais Ārons Džonstons.

''Pēc divām LRČ sezonām, kurās braucu ar R2 auto, esmu priecīgs trešajā sezonā startēt ar jauno ''VW Polo R5''. Mēs pirms gaidāmā rallija aizvadījām trīs testu dienas (vēl vienu arī Latvijā), un esam ļoti priecīgi par to, cik ātri apradām ar jauno auto un tā ātrumu. Ar šo mašīnu braukt ir daudz vieglāk nekā ar R2. Protams, īsto ātrumu uzzināsim tikai ātrumposmos," savā mājas lapā raksta Olivers Solbergs.

Solberga komanda ziņo, ka Olivers ar šo auto šogad startēs visos LRČ posmos, kā arī sezonas laikā plānojas daži citi ralliji.


Foto: twitter.com/OliverSolberg01

''Protams, tas, ka mans tēvs Peters ir blakus, man palīdz. Viņš man palīdz ar regulējumiem. Testos pats veicu vairākas izmaiņas regulējumos, un, kad dienas beigās Peters izbrauca ar auto, lai pārbaudītu manus regulējumus, viņš neveica nekādus citus uzlabojumus. Tas bija pozitīvi.''

''Alūksnes rallijā braukšu trešo reizi, un tas ir rallijs, kas man patīk. Rallijs ir ātrs, bet arī vietām šaurs un viltīgs. Šajā rallijā, ja mēs runājam par rezultātu, tad man nebūs nekāds mērķis, jo tas būs pirmais rallijs ar jauno auto. Tāpēc brauksim 95% robežās, lai spētu sasniegt finišu. Un tad raudzīsimies, kurā vietā esam,'' nobeidz Solbergs, kurš pagājušajā gadā Alūksnes rallijā ar ''Peugeot 208 R2'' izcīnīja devīto vietu absolūti.

Solbergs testos Latvijā:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png