profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Rallija 'Sarma' un minirallija 'Gulbis' organizators saņem atzinības par paveikto

Go4speed 17.01.2019 - 22:53 Rallija 'Sarma' un minirallija 'Gulbis' organizators saņem atzinības par paveikto
Foto: Dace Janova

Īsi pirms jaunās autosporta sezonas uzsākšanas, gan atbildīgās organizācijas, gan sportisti ir atskatījušies uz aizvadīto gadu un godinājuši labākos. Šoreiz īpašu uzmanību ir izpelnījusies "Gulbenes AUTO – MOTO" autoskola, kas ilgus gadus rīko Latvijā un kaimiņvalstīs pazīstamo ziemas ralliju "Sarma" un vasaras miniralliju "Gulbis". Atskatoties uz aizvadīto, 2018. gada sezonu gan Latvijas Automobiļu federācija, gan sportisti ir atzinuši, ka abas šīs sacensības ir bijušas labākās aizvadītajā sezonā.

Rallijs "Sarma 2018" tika atzīts par Latvijas Rallija čempionāta 2018. gada sezonas labāko ralliju, savukārt Latvijas Minirallija kausa 2018. gada sezonas dalībnieki par labāko sezonas miniralliju novērtēja miniralliju "Gulbis". Lai arī abas "Gulbenes AUTO – MOTO" rīkotās sacensības iepriekš ir saņēmušas šādas balvas, šāda "dubultuzvara" ir pirmo reizi.

Abu šo sacensību "tēvs" un vadītājs Vilhelms Sniedzāns saņēma Latvijas Automobiļu federācijas medaļu par ieguldījumu autosportā.

Vilhelms Sniedzāns: "Es parasti par saviem sasniegumiem izsakos visai pieticīgi un piesardzīgi. Sacensību organizēšana ir mans sirdsdarbs daudzu gadu garumā, nenoliedzami no tā ir "cietusi" mana ģimene un bizness, bet man ir prieks, ka esam pārdzīvojuši dažādus laikus, ekonomiskās un dalībnieku krīzes, bet rallijs ir noticis katru gadu. Manuprāt, autosporta sacensību organizēšana ir mūsu ieguldījums gan sportā, gan satiksmes drošībā, gan jauniešu attīstībā. Vienlaikus jāsaka, ka abas šīs sacensības dod ekonomisko izaugsmi arī Gulbenes reģionam."

"Runājot par abu mūsu rīkoto sacensību godalgām, jāsaka, ka katru reizi mēs cenšamies izdarīt visu to labāko – tā, lai gan sportisti, gan skatītāji teiktu, ka tās bija labi noorganizētas sacensības. Šo pašu filozofiju mēs piekopjam arī, apmācot jaunos un esošos transportlīdzekļu vadītājus autoskolā – mūsu pienākums ir izdarīt visu, ko spējam, jo šie jaunie vadītāji nonāk satiksmē, kurā esam mēs visi," piebilst Vilhelms Sniedzāns.

Informāciju sagatavoja:
Ģirts Avotiņš
Rallija Sarma preses sekretārs
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png