profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lietuvas rallija čempionāta noslēguma ceremonijas laikā sportists bildina draudzeni

Mārtiņš Jankovskis 12.11.2018 - 07:00 Lietuvas rallija čempionāta noslēguma ceremonijas laikā sportists bildina draudzeni
Foto: Lietuvos automobilių sporto federacija

Sestdien Kauņā norisinājās Lietuvas rallija čempionāta apbalvošanas pasākums, kurā tika apbalvoti šīs sezonas labākās minirallija, rallijsprinta un rallija ekipāžas. Pasākuma laikā sportisti saņēma kausus, kā arī kopā atskatījās uz aizvadīto sezonu. Tāpat pateicību saņēma katra rallija organizatori.

Kā noskaidroja portāls Go4speed, tad pasākuma laikā par īpašu brīdi parūpējās lietuviešu stūrmanis Edvinas Beļiauskas. Pēc kausa saņemšanas sportists teica uzrunu, pēc kuras viņš bildināja savu draudzeni (video zemāk).


Giedrius Notkus (pa labi)

Tikmēr iepriekš Giedrius Notkus bija paziņojis, ka, ja izcīnīs čempiontitulu, tad viņš beigs karjeru. Šosezon Notkus, par vienu punktu apsteidzot Vaidotas Žalas un Andra Mālnieka ekipāžu, kļuva par čempionu, tāpēc apbalvošanas ceremonijas laikā viņam tika uzdots jautājums, ko viņš darīs tālāk, uz ko sportists atbildēja, ka, lai to izlemj viņa sieva. Pēc tam sportists iedeva mikrofonu sievai, kura pēc neilgas vilcināšanās pateica, ka, lai viņš braucot vēl vienu sezonu.

Atgādināsim, ka Žalas/Mālnieka ekipāža šogad startēja ar ''Škoda Fabia R5'' automašīnu, kur ekipāža izcīnīja pirmo vietu LARČ1 klasē, ka arī otro vietu 4WD ieskaitē. Kā portālam Go4speed pastāstīja Andris Mālnieks, tad ''Kopumā sezona bija lieliska, taču ir neliela rūgtuma piegaršiņa. Uzvarot četros rallijos no pieciem (sezonas pirmajā posmā ekipāža nestartēja), kopvērtējumā palikām otrie, taču kopumā sezona vērtējama ar plus zīmi.''

Jautāts par nākamās sezonas plāniem, Andris atzina, ka ''Mēs turpināsim sadarbību un turpināsim braukt kopā, tikai šobrīd nav zināms, cik un kuros rallijos. Meģināsim startēt kādā no ERČ posmiem.”


Foto: Agrorodeo Dakar

Pēc portāla rīcībā esošās informācijas, iespējams, Žalas/Mālnieka ekipāža būs redzama Liepājas un Polijas ERČ posmos, kas 2019.gadā notiks maijā un jūnijā.

Atgādināsim, ka Lietuvas rallija čempionātā trešo vietu 2WD klasē un otro LARČ5 klasē izcīnīja Jānis Vorobjovs/Ivo Pūķis. Tikmēr rallijsprinta ieskaitē Open klasē pirmās trīs vietas izcīnīja latviešu ekipāžas – pirmie Vigo Rubenis/Kristaps Eglīte, otrie Mareks Švarcs-Švampāns/Armands Lūkins, bet trešie - Lauris Ozerovs/Gatis Jansons.

Sportists bildina savu draudzeni:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png