profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Kens Torns: Esmu vīlies, ka Sirmacis pārāk viegli tika pie 'Toyota Yaris' mašīnas

Mārtiņš Jankovskis 08.08.2018 - 05:54 Kens Torns: Esmu vīlies, ka Sirmacis pārāk viegli tika pie 'Toyota Yaris' mašīnas
Foto Alfonsas Rakauskas

''Samsonas Rally Rokiškis'' rallijā uzvaru izcīnīja Vaidotas Žala/Andris Mālnieks, kamēr R2 klasē uzvaru svinēja Ralfs Sirmacis/Ralfs Igaveņš, kuri balvā ieguva jaunu ''Toyota Yaris'' automašīnu. Līdz devītajam posmam šajā klasē līderis bija Kens Torns, taču desmitā ātrumposma finišā Torns avarēja.

Sarunā ar portālu Go4speed Torns pauda nožēlu par šādu iznākumu. ''Līkumā, kurā avarējām, nedaudz atrāvāmies. Centos auto sagriezt uz nākamo līkumu, taču labais priekšējais ritenis iestrēga mīkstajās smiltīs, un mēs zaudējām kontroli un avarējām. Žēl, ka tā. Kopumā rallijs bija labs, kur man bija sīva cīņa ar Ralfu Sirmaci. Esmu vīlies, ka Ralfs pārāk viegli tika pie šīs balvas. Bet kopumā mums cīņa bija sīva un interesanta,'' tā Kens Torns.


Foto: ASRT

Tikmēr priecīgs par uzvaru bija Sirmacis. ''Grūti bija atkal pierast pie ātruma, jo pēdējo reizi rallijā braucu pagājušā gada Talsos. Brīžiem bija nedaudz bailes no ātruma, taču tas ir normāli pēc šādām pauzēm. Protams, mūsu mēraukla šajā rallijā bija Kens Torns, kurš tikko bija atgriezies no Somijas WRC, kur viņš bija uzvarējis R2 klasē. Lai arī šis man bija pirmais rallijs ar Ralfu Igaveņu, kopumā nekādu bīstamu momentu un lielu kļūdu mums nebija, tāpēc braucām, cik ātri varējām. Paldies komandai, atbalstītājiem un ģimenei. Ceru, ka drīz atkal varēsim startēt kādā rallijā. Ir pāris idejas, bet pagaidām par tām neko vairāk nevaru teikt,'' portālam Go4speed atzina Ralfs Sirmacis.

R2 klasē otro vietu ieņēma soms Pajari, kurš Ralfam zaudēja vairāk nekā vienu minūti.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png