profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

WRC piloti slavē 'Rally Estonia', Tanaks Somijā mērķē uz uzvaru

Go4speed 18.07.2018 - 00:19 WRC piloti slavē 'Rally Estonia', Tanaks Somijā mērķē uz uzvaru
Foto: MVFOTO

Ar mājinieka Ota Tanaka uzvaru svētdien noslēdzās ''Rally Estonia''. Gan Tanaks, gan vēl vairāki sportisti šo ralliju izmantoja kā gatavošanos Somijas WRC rallijam.

Uzvarējis 11 ātrumposmos, pārliecinošu uzvaru rallijā svinēja Tanaks. Minūti viņam zaudēja Heidons Padons, bet vairāk nekā trīs minūtes pēc soda saņemšanas atpalika Kreigs Brīns. Visi sportisti atzina, ka šī bija lieliska sagatavošanās Somijas WRC rallijam.


Foto: MVFOTO

''Šis rallijs mums bija lielisks un veiksmīgs. Vienmēr it patīkami braukt mājās, tāpēc gribu teikt paldies ''Toyota'' un ''Rally Estonia'' par doto iespēju. Bija prieks redzēt tik daudz skatītāju, kuri mūs atbalstīja. Tagad mēs koncentrēsimies Somijas WRC rallijam. Gribu pateikt, ka, pateicoties ''Rally Estonia'', atradām pāris lietas, kuras gribam uzlabot pirms Somijas. Šobrīd sajūtas ir pozitīvas un esam pārliecināti par savām spējām, tāpēc Somijā cīnīsimies tikai par augstāko rezultātu,'' tā Ots Tanaks.

''Lieliska nedēļas nogale. Lidojām augstu un tālu mūsu treniņsacensībās ''Rally Estonia''. Ieguvām ļoti daudz noderīgas informācijas un finišējām otrajā vietā aiz Tanaka. Liels paldies organizatoriem un faniem par viesmīlību. Ātrumposmi bija satriecoši un atmosfēra lieliskāka nekā daudzos WRC posmos,'' tā Heidona Padona stūrmanis Sebs Maršals.


Foto: Citroen Racing

''Igaunijas rallijs – tas bija sprādziens. Šajā rallijā izmēģinājām daudz lietas, lai labāk sagatavotos Somijas WRC rallijam. Izcīnījām stabilu trešo vietu, lai arī pēc sodiem zaudējām otro pozīciju. Jāsaka, ka ''Rally Estonia'' organizatori zina, kā sarūpēt šovu. Nevaru sagaidīt Somijas ralliju,'' tā Kreigs Brīns.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png