profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

ASV rallija sacensībās ekipāža ielido kokos un iznīcina automašīnu (FOTO)

Go4speed 22.05.2018 - 14:13 ASV rallija sacensībās ekipāža ielido kokos un iznīcina automašīnu (FOTO)
Foto: www.facebook.com/james.rimmer.10

Aizvadītajās brīvdienās ASV norisinājās ''Olympus Rally'', kurā uzvaru izcīnīja zviedru sportists Patriks Sandels ar ''Subaru WRX Sti'' automašīnu. Diemžēl smagu avāriju šajā rallijā piedzīvoja 21 gadus vecais pilots Džeims Rimmers, kura stūrmane ir Kena Bloka stūrmaņa sieva Riāna Gelsomino-Smita.


Foto: www.facebook.com/james.rimmer.10

Kā portālam rallysportmag.com atzina stūrmane, tad viņu ''Subaru Impreza WRX'' automašīna pēc avārijas tika pilnībā iznīcināta. ''Mēs noskrējām no ceļa un kūleņojot ielidojām kokos. Mums ir tā paveicies,'' saka Riāna Gelsomino-Smita.

Šis 21 gadus vecajam pilotam Rimeram bija tikai septītais rallijs karjerā, taču līdz šai avārijai viņš šajā rallijā atsevišķos posmos spēja uzrādīt Top 3 laikus.


Foto: www.facebook.com/james.rimmer.10

''Kopā ar Riānu piedzīvojām smagu avāriju. Ar apmēram 120 km/h lielu ātrumu noskrējām no ceļa un ielidojām koku pudurī, kur uzmetām piecus kūleņus. Pēc avārijas mēs caur jumtu spējām izlīst ārā un ziņot par to, ka nepieciešama palīdzība. Tiku aizvests uz slimnīcu, kur man konstatēja, ka man nav kaulu lūzumu. Taču man priekšā būs ilga atveseļošanās, jo avārijas rezultātā spēcīgu triecienu saņēma mugura. Riāna bija neticami mierīga un viņa, par laimi, pēc avārijas palika neskarta,'' stāsta Džeims Rimmers.


Foto: www.facebook.com/james.rimmer.10

''Esmu jau piecēlies un spēris pirmos soļus, taču joprojām ir sāpes un esmu stīvs. Tuvākajā laikā man priekšā daudz atpūtas un terapijas. Lielu paldies gribu teikt Rocket Rally Racing komandai, kura sagatavoja mašīnu ar drošības karkasu, kas nostrādāja nevainojami. Varu patiesi atklāt, ka tas glāba manu dzīvību. Tiešām esam laimīgi, ka šādā avārijā neguvām smagas traumas. Tas vēlreiz apliecina to, cik bīstams tomēr var būt motorsports. Ceru, ka jau drīz varēšu atgriezties pie sacīkšu auto stūres.''
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png