profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Skotu rallija braucējs saņem desmit gadu diskvalifikāciju

Go4speed 01.04.2018 - 12:14 Skotu rallija braucējs saņem desmit gadu diskvalifikāciju
Kvintins Milns

Ļoti bargu sodu saņēmis skotu rallija braucējs Kvintins Milns. Kā ziņo portāls motorsport-news.co.uk, tad sportists saņēmis desmit gadu diskvalifikāciju un 5000 angļu mārciņu lielu naudas sodu par to, ka viņš pirms Grampian rallija ar neatļautu transportlīdzekli (motociklu) vairākas reizes nelegāli atradies aizliegtajā teritorijā.


Foto: www.motorsport-news.co.uk

Saskaņā ar Nacionālās motorsporta tiesas atzinumu, Milns pirms rallija nav bijis tiesīgs atrasties šajā teritorijā. Noteikumos rakstīts, ka jebkurš licencēts sportists, kurš ar jebkādu transportlīdzekli atradīsies aizliegtajā zonā vai pārvietosies pa Mežsaimniecības komisijas īpašumu, tiks diskvalificēts no sacensībām un tiks nodots Nacionāls motorsporta tiesai.

''Vai gaidīju diskvalifikāciju vai sodu? Protams, ka gaidīju. Desmit gadu diskvalifikācija, manā un daudzu citu skatījumā sociālajos tīklos, ir par bargu. Cilvēkiem tiek piešķirts gada vai divu gadu sods par to, kas var apdraudēt citu cilvēku dzīvības. Man tika pateikts, ka mans gadījums būs izņēmums. No principa viedokļa, kamēr policija man nepateiks, ka tas nav pareizi, es braukšu ar riteni mežā. Jums ir atļauts doties pastaigāties Skotijā, bet Mežsaimniecības komisijai tas nepatīk,'' saka Kvintins Milns.


Foto: Quintin Milne Rallying

''Desmit gadu diskvalifikācija? Jūs noteikti saņemtu mazāku sodu par slepkavību. Lai pārsūdzētu šo lēmumu, man ir jāmaksā soda nauda, kuru, visticamāk, es atpakaļ nedabūšu. Līdz ar to principa pēc es nemaksāšu šo soda naudu.''

Nacionālā tiesa, kas ir neatkarīga no Autosporta asociācijas, apstiprināja, ka aizliegums būs starptautisks, tādēļ Milns desmit gadus nevarēs piedalīties autosporta sacensībās. Iepriekš sportists bija paziņojis, ka šogad plāno piedalīties sacensībās Īrijā un Spānijā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png