profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Neiksans Rallysport' komanda 'Rally Alūksne' startēs ar trīs ekipāžām

Go4speed 17.01.2018 - 23:38 'Neiksans Rallysport' komanda 'Rally Alūksne' startēs ar trīs ekipāžām
Foto: Neiksans Rallysport

Kā savā Facebook lapā ziņo ''Neiksans Rallysport'' vienība, kura ir nomainījusi logo un dizainu, tad gaidāmajā ''Rally Alūksne'' komanda uz starta izies ar trīs ekipāžām. Ar ''Ford Fiesta R5'' turpinās braukt komandas līderi Jānis Berķis / Edgars Čeporjus, kuriem šogad uzdevums būs cīnīties par čempiontitulu.

Tāpat visu sezonu komandā brauks Denis Rostilovs, kurš ir pagājušā gada Krievijas kausa izcīņas čempions. Denis ir ''Lada Sport Rosneft'' rūpnīcas komandas braucējs, kurš paralēli sacensībām Krievijā ar priekšpiedziņas auto šogad ar pilnpiedziņas auto startēs Latvijā, kā arī iespēju robežās citos Baltijas rallijos. ''Mums ir liels gods, ka Rostilovs ir izvēlējies ''Neiksans Rallysport'' komandu, lai pilnveidotu savas braukšanas prasmes ar pilnpiedziņas ''Mitsubishi Lancer Evo IX'' mašīnu. Mēs ceram, ka viņš šogad Latvijas rallija čempionātā spēs cīnīties par N4 klases čempiontitulu. Mēs, kā komanda, darīsim visu, lai palīdzētu viņam izcīnīt N4 klases čempiontitulu,'' saka ''Neiksans Rallysport'' vadītājs Māris Neikšāns.

Alūksnes rallijā ''Neiksans Rallysport'' komandas sastāvā brauks arī ukraiņu ekipāža Volodimirs Garkavijs / Oleksandrs Gorbiks,  kuri trasē dosies ar komandas sagatavoto ''Mitsubishi Lancer Evo X''. Līdz šim ekipāža savas prasmes slīpēja Ukrainā, taču tagad tā nolēmusi iepazīt un pabraukt rallijus Baltijas reģionā, tādējādi pilnveidojot savas prasmes.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png