profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Olivers Solbergs debitēs pie WRC auto stūres, starp konkurentiem arī Rovanpera

Go4speed 08.12.2017 - 13:38 Olivers Solbergs debitēs pie WRC auto stūres, starp konkurentiem arī Rovanpera
Foto: No sportista personīgā arhīva

Šajās brīvdienās startēs “Memorial Bettega” sacensībās, kas norisināsies Boloņas motoru šova ietvaros. Atgādināsim, ka pagājušajā gadā šajās sacīkstēs pie WRC auto stūres debitēja Kalle Rovanpera, kurš izcīnīja otro vietu, piekāpjoties vien WRC pilotam Elfinam Evansam.

Šogad šajās sacīkstēs startēs vairāki braucēji, starp kuriem būs WRC braucējs Tēmu Suninens, MXGP čempions Antonio Kairolī, pieredzējušais itālis Ģiandomeniko Basso, kā arī divi Latvijas rallija čempionātā karjeru uzsākušie Kalle Rovanpera un Olivers Solbergs. Ja Rovanperam šis būs otrais starts pie ''Ford Fiesta WRC'' stūres, tad debiju ar WRC auto piedzīvos Solbergs.


Rovanpera trasē pagājušā gada sacensībās. Foto: © Giulio Bisio Photo

''2011. gadā šeit brauca mans tēvs, un toreiz es šeit biju kopā ar viņu. Šogad būs otrādi. Šis man būs liela sapņa piepildījums,'' tā Olivers Solbergs, kurš piebilda, ka šī nav viņa pirmā saskarsme ar WRC auto, jo 2011.gadā viņš esot stāvējis uz ''Citroën DS3 WRC'' auto jumta, kad šajās sacīkstēs uzvaru svinēja viņa tēvs.

''Nezinu, ko sagaidīt no šīm sacīkstēm. Esmu skatījies, kā šeit braucis mans tēvs, taču būs savādāk, kad braukšu pats. Esmu pateicīgs par iespēju doties uz Itāliju un piedalīties šajās sacīkstēs. Esmu pārliecināts, ka Kalle būs labs komandas biedrs. Esam kopā braukuši Latvijā un Igaunijā, tāpēc pazīstu viņu labi. Viņam ir pieredze no pagājušā gada, kas ir labi.''

Atgādināsim, ka ''Memorial Bettega'' sacīkstes tiek rīkotas par godu Attilio Bettegam, kurš 1985. gadā traģiski gāja bojā Korsikas rallijā.

Pirmie metri pie WRC stūres
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png