profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Rallija līdzjutējs atgriežas Velsas WRC, kur pirms gada tika glābta viņa dzīvība

Go4speed 23.10.2017 - 14:26 Rallija līdzjutējs atgriežas Velsas WRC, kur pirms gada tika glābta viņa dzīvība
Foto: wrc.com

Velsas WRC rallijs būs īpašs kādam rallija līdzjutējam, kura dzīvību tieši pirms 12 mēnešiem šajā pašā rallijā glāba ātrumposma mediķi un glābēji.

Pagājušajā gadā amatiera rallija stūrmanim un entuziastam Robam Hemingsam netālu no ātrumposma starta palika slikti. Klātesošie uzreiz secināja, ka viņam ir sirdslēkme. Ātrumposma starts tika aizkavēts, jo trasē nekavējoties devās mediķi un glābēji. Viņi notikuma vietā ieradās mazāk nekā pēc vienas minūtes pēc trauksmes celšanas.

Ātra reaģēšana un glābšanas darbi no mediķu puses ļāva Robu transportēt uz slimnīcu, lai nodrošinātu turpmāko ārstēšanos. Neskatoties uz to, ka pa ceļam uz slimnīcu viņa sirds apstājās 13 reizes, Robs izdzīvoja.

Šī rallija laikā Robs ar sievu plāno apmeklēt šo ātrumposmu vēlreiz, ko viņam nebija lemts redzēt pagājušajā gadā. ''Mediķi, glābēji un ātrumposma tiesneši bija vienkārši satriecoši – viņi izglāba manu dzīvību, tāpēc gribu pateikties katram no viņiem. Ja tas būtu noticis mājās, es būtu nomiris. Ja tas būtu noticis darbā, es, iespējams, nomirtu. Ņemot vērā šo medicīniskās palīdzības līmeni, kas tika nodrošināts uz vietas, tas neapšaubāmi izglāba manu dzīvību,'' wrc.com mājas lapā saka Robs Hemings.

''Tas ir tas, ko jūs ļoti reti varat redzēt. Ja godīgi, tad nekad nedomāju, ka Robs izdzīvos, bet esmu ļoti priecīgs, ka viņš to izdarīja,'' saka Karls Džons, kurš bija viens no glābējiem.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png