profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lukjaņuka stāvoklis vidēji smags, pirmā operācija plānota pirmdien

Go4speed 19.05.2017 - 10:44 Lukjaņuka stāvoklis vidēji smags, pirmā operācija plānota pirmdien
Foto: www.gtrkpskov.ru

Jau ziņojām, ka trešdien, 17. maijā, Pleskavas apgabalā testu laikā notika traģiska autoavārija. Kā ziņoja iluki.ru, tad rallija testos divas automašīnas lielā ātrumā piedzīvoja frontālu sadursmi, kuras rezultātā bojā gāja stūrmanis Aleksejs Ļaduhins, bet pārējie trīs cilvēki ar smagām traumām tika nogādāti slimnīcā. Aleksejs Lukjaņuks un Ņikita Gergels ar helikopteru no Veļikiji Luki tika transportēti uz Sanktpēterburgu, bet Vjačeslavs Kučerovs tika transportēts uz Maskavu.

Kā ziņo Prospeed un Lukjaņuka komanda, tad šobrīd sportista stāvoklis ir vidēji smags, taču stabils. ''Lukjaņuka stāvoklis ir vidēji smags. Viņam ir konstatēti vairāki kāju lūzumi, gurna kaula lūzums, krusta kaulu lūzums un spēcīgs plaušu sasitums,'' teikts oficiālajā paziņojumā.

Tāpat ceturtdien sportistu apciemot ieradās viņa stūrmanis Aleksejs Arnautovs. ''Bijām ciemos pie Lukjaņuka, taču apraudzīt viņu nevarējām, jo pastāv risks, ka viņš var dabūt kādu infekciju. Kopumā viņa stāvoklis ir normāls. Viņš pārdzīvo par puišiem. Diemžēl avāriju neatceras. Tuvākā operācija plānota pirmdien, bet līdz tam viņš vienkārši atpūtīsies, lai stabilizētu veselības stāvokli,'' tā Aleksejs Arnautovs.

Diemžēl Gergeļa veselības stāvoklis ir smags, bet stabils. Viņam ir veikta apakšstilbu operācija. Tāpat ārsti sportistam konstatēja 17% ķermeņa apdegumu, kā arī lielu asins zudumu. Šobrīd nav zināms Kučerova veselības stāvoklis, jo viņš tika pārvests uz Maskavas slimnīcu.

Šobrīd norit izmeklēšana.

Automašīnas pēc avārijas:
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png