profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Neveiksme pēdējā ātrumposmā liedz brāļiem Velmēm pacīnīties par goda pjedestālu

Mārtiņš Jankovskis 22.04.2017 - 19:32 Neveiksme pēdējā ātrumposmā liedz brāļiem Velmēm pacīnīties par goda pjedestālu
Ivars un Andris Velmes. Foto: Māris Stiprais.

Sestdien startēja Maskavas rallija šovs, kurā uz starta izgāja vairāki latviešu sportisti. Māris Neikšāns bija stūrmanis Dmitrijam Koroļovam, kurš debitēja pie ''Ford Fiesta R5'' stūres. Tāpat uz starta izgāja brāļi Ivars un Andris Velmes (''Audi Quattro'') un Lauris Mezītis/Ģirts Kārkliņš (''LADA-2107'').


Foto: TTK Motorsport Events

Kopā sportistiem bija jāaizvada četri posmi. Diemžēl starts atlikās par vairāk nekā trīs stundām, jo pa ielu, kuru sportistiem vajadzēja šķērsot, uz sarkano laukumu tika transportēti tanki.


Foto: TTK Motorsport Events

Pēc pirmās sekcijas jeb diviem ātrumposmiem, kuri norisinājās slapjos apstākļos, līderis bija Petrs Borodins, kuram desmit sekundes zaudēja Jevgēņijs Novikovs, bet 18 sekundes atpalika Ivars Velme. Neikšāna ekipāža bija devītajā vietā, bet Mezītis bija izstājies.

''Labs ātrumposms, taču bija slidens. Nekad iepriekš ar slikiem nebiju braucis tādos apstākļos, un vispār asfalta rallijā es startēju pirmo reizi. Taču ugunskristības ir veiktas un tagad braukšu ātrāk,'' pēc pirmās sekcijas teica Ivars Velme.

Pēc trešā posma izstājās Novikovs, kas Velmēm ļāva pakāpties uz otro vietu absolūti un pirmo klasē. Diemžēl pēdējā garajā ātrumposmā Velmes automašīnai trīs kilometrus pirms finiša pārplīsa riepa, kā rezultātā finišā tika zaudēts ļoti daudz laika, kas kopvērtējumā Ivaru un Andri atsvieda uz 16.vietu... Uzvaru izcīnīja Borodins, bet augsto piekto vietu ar žigulīti izcīnīja lietuvietis Dovilas Čiutele. Diemžēl izstāties spiesta bija arī Neikšānu ekipāža.

Visi rezultāti ŠEIT.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png