profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Igauņu sportists: Pēc Alūksnes rallija avārijas mums jāmeklē jauna mašīnas virsbūve

Mārtiņš Jankovskis 16.01.2017 - 07:19 Igauņu sportists: Pēc Alūksnes rallija avārijas mums jāmeklē jauna mašīnas virsbūve
Foto: No sportista personīgā arhīva

Alūksnes rallija pirmajā dienā, kas notika pa tumsu, smagu avāriju piedzīvoja igauņu sportists Sanders Siniorgs. Pēc pirmā ātrumposma igauņu braucējs savā klasē bija septītajā vietā, taču otrajā posmā viņš piedzīvoja smagu avāriju. Par laimi, ne pilots, ne stūrmanis šajā avārijā necieta.


Auto pēc avārijas. Foto: twitter.com/arturs82

Sarunā ar portālu Go4speed Sanders saka, ka ir vīlies ar šādu sezonas startu. ''Gan man, gan stūrmanim viss ir kārtībā, taču esam vīlušies ar šādu sezonas startu. Joprojām nezinu, kas īsti notika. Tajā brīdī bija ļoti slikta redzamība, jo bija gan sniegs, gan sasalis lietus. Vienā brīdī braucu taisni, bet taču pēkšņi sev priekšā ieraudzīju lielu sienu. Diemžēl mums nebija laika, lai pagrieztu,” stāsta Sanders Siniorgs.


Auto pēc avārijas. Foto: twitter.com/arturs82

Pilots atklāj, ka šī nav bijusi viņa karjeras smagākā avārija, taču jebkurā gadījumā auto šobrīd izskatās ļoti slikti un tāpēc būs nepieciešama jauna mašīnas virsbūve. ''Šī avārija bija smaga, taču ne smagākā, jo avārija Harju rallijā bija daudz, daudz smagāka. Auto pēc šīs avārijas izskatās ļoti slikti, it sevišķi labā pusē, kurai ir nopietni bojājumi. Jebkurā gadījumā mums ir jāmeklē jauna mašīnas virsbūve. Centīsimies trasē atgriezties pēc iespējas ātrāk,” nobeidz Siniorgs, kura plānos šogad vairs nav startēt Latvijā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png