profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Dynamic Sport un Andis Neikšāns liek punktu autosportam

Mārtiņš Jankovskis 10.01.2017 - 15:20 Dynamic Sport un Andis Neikšāns liek punktu autosportam
Foto: Dynamic Sport

Ar negaidītiem jaunumiem klajā nācis ''Dynamic Sport'' komandas īpašnieks un bijušais rallija braucējis Andis Neikšāns, kurš portālam Go4speed atklāja, ka šosezon vairs neredzēsim ''Dynamic Sport'' komandu. Pēdējos gados Andis ar savu komandu startēja ne tikai Latvijas rallija čempionāta posmos, bet arī citos starptautiskos rallijos. Taču nu Andis nolēmis likt punktu autosportam.

''Plāni ir lieli un interesanti, taču tie vairs nav saistīti ar autosportu. Ar šo Alūksnes ralliju autosportam metam mieru... Šobrīd izpārdodu savu tehnisko bāzi. Tikmēr savu ''BMW M3'' un ''Mitsubishi Evo X'', ar ko brauks Aleksandrs Mihailovs, došu Māra ''Neiksans Rally Sport'' komandai, kura apkalpos šo auto,'' šo rindu autoram atklāj Andis Neikšāns, kurš piebilda, ka noteikti kādā rallijā būs sastopams kā skatītājs.


Andis Neikšāns. Foto: Edgars Leonovs

''Dzīvē ir dažādi cikli, kad viena lieta ir aktuāla, bet vēlāk vairs nav. Jau vairākus gadus meklēju komandai aizvietotāju jeb vadītāju, jo pašam vairāk negribas un nav vairs tas aicinājums darboties ar pilnu atdevi. Autosportā esmu pavadījis vairāk nekā pusdzīvi. Ilgu laiku esmu braucis profesionāli, tāpēc esmu izgājis visam cauri no A līdz Z. Taču pēdējā laikā ir zudusi interese par šo visu, tāpēc arī tika pieņemts šāds lēmums. Kad vēl kaut ko varēja nopelnīt, tikmēr mēs pastāvējām, taču tagad, kad darbojamies pa nullēm, tas vairs nav vajadzīgs," turpina Andis.

Andis atzina, ka jau kādus piecus sešus gadus viņš darbojos arī autokrāsošanā, kur tiek krāsotas gan ielas, gan arī sporta mašīnas. ''Mēs sadarbojamies ar SRT, Māra Neikšāna komandu, Pro Racing u.c. Darba ir daudz un mēs turpinām attīstīties, tā kā šajā ziņā viss ir kārtībā.''


Foto: Dynamic Sport

Jautāts, vai nav žēl pamest lietu, kurai tika veltīts tik daudz laika, Andis atzīst, ka "Nav žēl, jo es neesmu cilvēks rallijs. Esmu parasts cilvēks. Ja tas ilgstoši vairs nešķiet aktuāli, tad ir jāpieņem šāds lēmums. Ja nav vēlmes, tad jādara kaut kas cits. Taču kreņķis nav. Ir laba sajūta, jo esmu gan pats daudz ko sasniedzis, gan arī daudziem ko iemācījis. Daudzus gadus darīju to, kas man bija jādara, bet tagad, ieklausoties iekšējai sajūtai, ir jādara kaut kas cits. Paldies, visiem par līdzšinējo atbalstu un sadarbību. Tāpat arī pašam sakrājušies daudz dažādu darbu. Gribas pielikt roku mājas un pirtiņas būvniecībā, nevis skatīties, kā to būvē citi. Gribu vairāk pievērsties savai ģimenei,'' nobeidz Andis Neikšāns, kurš nesen iestūrēja laulības ostā.

Arī portāls Go4speed saka lielu Paldies Andim par rallijā ieguldīto, par uzvarām, par neaizmirstajām emocijām, kā arī novēl izdošanos turpmākajos darbos!
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png