profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lukjaņuks Polijas rallija šovā startēs ar jaunu rallija auto

Go4speed 05.12.2016 - 23:24 Lukjaņuks Polijas rallija šovā startēs ar jaunu rallija auto
Publicitātes foto

9. un 10.decembrī Varšavā (Polijā) norisināsies tradicionālais rallija šovs Rajd Barbórka, kas daudzus gadus skaitās populārs festivāls, kas noslēdz rallija sezonu Polijā. Lai arī šajā šovā sportistiem ir jāveic tikai septiņi posmi (26,84 kilometri), šis šovs esot iemantojis lielu cieņu un reputāciju daudzu braucēju vidū, kuri uzskata šo pasākumu par vienu no interesantākajiem Austrumeiropā.

Šogad uz starta izies 88 ekipāžas, kuru vidū būs tādi braucēji kā Kajetans Kajetanovičs (''Ford Fiesta R5+''), Braiens Bufjērs (''Ford Fiesta Proto''), Dominikas Butvilas (''Ford Fiesta R5'') un daudzi citi spēcīgi poļu braucēji.


Publicitātes foto

Kā ziņo autosportmedia.ru, tad viens no viesiem, kurš arī startēs šajās sacensībās, būs Aleksejs Lukjaņuks. 2016.gada Eiropas rallija vicečempions nebrauks pilnu distanci, bet gan viņš prezentēs jauno ''Citroen C3 Proto'' rallija auto, kuru izgatavoja poļu firma Dytko Sport. Lukjaņuks ar šo auto veiks pāris braucienus Kryterium Karowa ātrumposmā.

''Lai arī šobrīd jau bija iestājusies starpsezona, saņēmu divus interesantus piedāvājumus vienās un tajās pašās brīvdienās. Vienā pasākumā (Itālijā) bija iespēja braukt ar WRC auto, bet otrs sekoja Polijas rallija šovā Rajd Barbórka, kur braukšu ar ''Citroen C3 Proto'' auto. Poļu puiši bija nedaudz ātrāki, tāpēc arī pieņēmu viņu izaicinājumu. Tā būs laba iespēja kā sevi ziemas periodā uzturēt formā,'' tā Aleksejs Lukjaņuks.

''Mums izdevās īsā laikā uzbūvēt jaunu auto, kuru arī piedāvāsim Rajd Barbórka skatītājiem. Agrāk es pats pilotēju visas jaunās mašīnas. Taču šoreiz kopā ar Rajd Barbórka organizatoriem nolēmām uzaicināt Lukjaņuku, kurš ir viens no ātrākajiem un efektīgākajiem pilotiem,'' saka Dytko Sport šefs Pavels Ditko.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png