profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Rovanpera aizvada testus ar 'Toyota' rūpnīcas komandas 'Yaris WRC'

Go4speed 22.08.2016 - 23:45 Rovanpera aizvada testus ar 'Toyota' rūpnīcas komandas 'Yaris WRC'
Foto: Geraldo Dias photography

Joprojām aktīvi 2017.gada WRC rallija sezonai gatavojas ''Toyota'' rallija komanda, kura turpina testēt jauno 2017.gada ''Toyota Yaris'' WRC automašīnu. Nesen testus ar jauno auto aizvadīja bijusī WRC zvaigzne Miko Hirvonens, kā arī testus turpina pieredzējušais Juha Hanninens.

Šobrīd joprojām nav skaidrība par to, kuri piloti startēs komandas sastāvā 2017.gadā, taču četrkārtējais WRC čempions Tomijs Makinens, kurš ir šīs komandas vadītājs, atzīst, ka lielāka skaidrība varētu būt pēc Vācijas WRC rallija.

Nesen Makinens nosauca tos pilotus, kuri šobrīd ir galvenie kandidāti uz vietu komandā. Tie ir Ots Tanaks, WRC2 klases līderis Elfins Evanss, talantīgais Tēmu Suninens un Škoda rūpnīcas komandas piloti Esapeka Lapi un Pontuss Tidemands.


Foto:  Fábio Leite

"Šobrīd vēl neesam pieņēmuši lēmumu, jo vēl ir jāveic pārrunas ar Japānu. Liels un svarīgs jautājums ir tajā, vai mēs skatāmies uz 2017. gadu vai tomēr uz plašāku nākotni? Šīs lietas mēs rūpīgi pārrunāsim Japānā, un tikai pēc tam pieņemsim kopīgu lēmumu."

Kā ziņo somu portāls mtv.fi, tad nesen testus ar jauno auto Somijā aizvadīja 15 gadus vecais Kalle Rovanpera. ''Mēs turpinām intensīvus testus. Mēs visu laiku strādājam ar divām mašīnām. Nesen Somijā testos piedalījās Rovanpera, kurš iemēģināja jauno auto. Mēs skatāmies nedaudz tālākā nākotnē, jo es jūtu, ka Rovanpera varētu būt viens no komandas pilotiem nākotnē. Šobrīd sava vecuma dēļ (oktobrī Kallem paliks tikai 16 gadi, bet Somijas rallijos un WRC var startēt no 18 gadiem) viņš to nevar darīt. Taču viņš testos izskatījās labi – jauns puika, kurš labi pārvalda un izmanto auto. Viņš tiešām izskatījās ātrs,” Rovanperu slavē Makinens.

Rovanperas testi Somijā ar ''Škoda Fabia R5''
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png