profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Plangi: Šajā ziemā padevies perfekts starts

Go4speed 26.02.2015 - 19:58 Plangi: Šajā ziemā padevies perfekts starts
Sīms Plangi. Foto: Mārtiņš Jankovskis, Go4speed

Kārtējais veiksmīgais rallijs šajā sezonā padevies ASRT komandai. Aizvadītajās brīvdienās Igaunijā notiekošajā "Võrumaa Talveralli 2015" otro vietu absolūti un pirmo N4 klasē izcīnīja Sīms Plangi, kurš rallija uzvarētājam Sanderam Pērnam, kurš debitēja pie Ford Fiesta R5 stūres, zaudēja 16,3 sekundes. Tikmēr uzvaru 2WD klasē izcīnīja Karls Martins Volvers.

"Šis rallijs mums bija ļoti labs, jo visas dienas garumā bijām ātri. Kopumā jāsaka, ka mums šajā ziemā padevies perfekts starts (četros rallijos viena uzvara un trīs otrās vietas, no kurām viena otrā vieta Liepājas ERČ posmā), tāpēc jāstrādā tālāk, lai šādu ātrumu varētu saglabāt arī vasaras sezonā, kur cerams, ka izdosies izcīnīt pirmās vietas gan Latvijas, gan Igaunijas čempionātos," mājas lapā asrt.eu saka šī brīža Latvijas un Igaunijas rallija čempionāta līderis Sīms Plangi, kurš piebilda, ka viņa nākamais starts varētu būt Talsu rallijā.


Foto: Mārtiņš Jankovskis, Go4speed

Tāpat ļoti ātrs turpina būt jaunais un talantīgais Karls Martins Volvers, kurš šajā rallijā izcīnīja desmito vietu absolūti, kā arī bija ātrākais starp visām 2WD klases automašīnām. "Rallijs bija labs, bet arī smags. Prieks, ka bija sīva konkurence, jo uz starta izgāja daudzi ātri braucēji. Kopumā ar savu sniegumu esmu apmierināts, tikai sestajā ātrumposmā pieļāvu kļūdu, kas maksāja daudz sekundes (pilots sagriezās). Kopumā šis bija perfekts sezonas sākums, tāpēc esmu priecīgs, ka viss iet uz priekšu. Tagad būs pauze, kuru veltīšu mācībām un eksāmeniem, lai varētu gatavoties rallijam maijā. Ceru, ka Talsu rallijā varēšu uzrādīt līdzīgu ātrumu," tā 15 gadus vecais Karls Martins Volvers.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png